SLUČAJNO OTKRILA DVOSTRUKI ŽIVOT SVOG MUŽA! Sve je počelo kada je pronašla čudnu čestitiku...
Foto: Reddit/Shadax

životne drame

SLUČAJNO OTKRILA DVOSTRUKI ŽIVOT SVOG MUŽA! Sve je počelo kada je pronašla čudnu čestitiku...

Odmah je priznao sve i srušio joj snove...

Objavljeno:

Majka dvoje dece, bliznakinja, otkrila je da njen suprug vodi dvostruki život nakon što je pronašla čestitku za Dan očeva koju mu je napisao njegov sin za kojeg nije znala.

Australijanka Belinda, piše Daily Mail, užasno se iznenadila kad je u knjizi na noćnom ormariću svojeg supruga Edija pronašla čestitku.

Nakon što je muža suočila sa svojim otkrićem, doznala je da je Nejt plod ljubavi između Edija i žene s kojom je u vezi već deset godina, i da je zapravo ona, Belinda, druga žena.

Prisećajući se šokantnog trenutka koji je na kraju i presudio njenom braku, Belinda kaže da možda nikad ne bi saznala istinu da slučajno nije pogledala u knjigu.

- Među stranicama knjige bila je čestitka očito pisana dečjom rukom 'Za tatu, srećan Dan očeva tvoj Nejt.

Rekla je i kako je Edija upoznala preko aplikacije za upoznavanje kao i da su brzo 'kliknuli' i započeli vezu. Venčali su se godinu dana kasnije.

Edi je imao vrlo stresan posao u naftnoj industriji i često bi zbog njega bio odsutan iz kuće i po nekoliko dana. Međutim Belinda je bila puna razumevanja i to joj nije smetalo.

Ilustracija
Ilustracija foto: Stock/Shutterstock

Svoju je vezu upoređivala s romansom jer se njih dvoje nikad nisu zasitili jedno drugoga i retko su se svađali.

Nakon rođenja bliznakinja, Belindi je postalo teško bez Edijeve pomoći da brine za dve bebe pa je on čak predložio da napusti trenutni posao i pronađe neki zbog ikojega neće morati toliko da odsustvuje.

Ali, Belinda mu je rekla da to ipak nije potrebno i nastavili su tako da žive još dve godine - sve dok nije otkrila Nejtovu čestitku.

Kad ga je pitala ko je Nejt, njegova je reakcija bila prilično brza. Odmah je priznao da ima još jednu porodicu u drugom gradu koju pojećuje onda kad bi trebao biti na poslu.

- Pomisao da ima ljubavnicu i s njome dete bila mi je užasna. Ali prava istina bila je još gora. Ispalo je da sam ja ta ljubavnica - rekla je Belinda.

Edi joj je rekao da je s Natašom više od deset godina i da je čitavo vreme nekako uspevao da žonglira s dvema porodicama koristeći posao kao izgovor.

Ipak, Belinda je Edija molila da ostane s njom i devojčicama, međutim on je odlučio da se vrati Nataši.

Iako je imala nameru da nastavi sa svojim životom, Belinda je ipak obavestila Natašu o Edievoj neveri koja je nakon tog saznanja odlučila da ga ostavi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.