DEČKO JE PREVARIO, PA MU SE OSVETILA: Izgubila 25 kilograma, sada je prava BOMBA! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

sada mu je žao!

DEČKO JE PREVARIO, PA MU SE OSVETILA: Izgubila 25 kilograma, sada je prava BOMBA! (FOTO)

Šanai Martin iz Welša izgubila je 25 kilograma u samo devet meseci zbog bivšeg dečka koji ju je prevario te sada izgleda bolje nego ikad, a kaže da se tako i oseća

Objavljeno:

Dok neke žene nakon raskida s dečkom padaju u depresiju, posebno ako je razlog raskida bilo varanje s njegove strane, ova devojka okrenula je ploču i odlučila bivšem pokazati šta je izgubio.

Šanai Martin iz Welša izgubila je 25 kilograma u samo devet meseci zbog bivšeg dečka koji ju je prevario te sada izgleda bolje nego ikad, a kaže da se tako i oseća.

''Devet meseci posle i 25 kilograma manje. Veliko hvala mom bivšem dečku varalici za motivaciju koju mi je dao'', napisala je studentkinja na svom Tviteru prije nekoliko meseci, a sada je odlučila i javno progovoriti kako se sve odvilo.

''Bila sam s tim dečkom tri godine kad sam saznala da me vara. Slomilo me to. Što je najgore od svega, u to vreme već je bio dogovoren naš put u Tajland pa smo otišli na putovanje kao prijatelji. Ali, nakon toga odlučila sam ga se rešiti'', ispričala je za Unilad hrabra devojka koja je uz težak raskid patila od psihičke bolesti zbog samoubistva oca te ju je odlazak dečka zbog toga još više pogodio.

''Iako mi je bilo teško i gubila sam apetit, počela sam jako puno šetati i kilogrami su samo padali'', dodaje Šanai te kaže kako je danas u sretnoj vezi s divnim dečkom koji joj daje podršku u svemu što radi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.