KAMERU JE POSTAVIO U MAJČINU SOBU: Zaplakao je kada je video ovu UŽASNU I NEZAMISLIVU STVAR! (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube

ovo se ne dešava!

KAMERU JE POSTAVIO U MAJČINU SOBU: Zaplakao je kada je video ovu UŽASNU I NEZAMISLIVU STVAR! (VIDEO)

Čovek po imenu Camille prebacio je u starački dom svoju majku, a kako su je tretirali užasnulo ga je

Objavljeno: 20:52h

Većina nas, ili bolje da kažemo gotovo svako ne bi mogao podneti da vidi svoju majku u bolu. Ali šta učiniti i na koji način otkriti ko zlostavlja vašu majku? Pogledajte šta je to ovaj sin učinio za svoju majku koja je bila zlostavljana u staračkom domu.

Čovek po imenu Camille prebacio je svoju majku u starački dom, kako bi drugi pojedinci mogli voditi brigu o njegovoj mami dok on radi. On je mislio da je dovođenje majke na brigu prebivališta odlična stvar za nju, ali prevario se.

Kada je išao u posetu majci, primetio je modrice i ogrebotine na njenom licu. Tada je odlučio postaviti skrivenu digitalnu kameru u sobu kako bi video šta se događa unutar majčine sobe kada on nije tu.

Bio je više nego zapanjen kada je proverio digitalni fotoaparat koji je sakrio unutar sobe. Uočio je kako jedan od zaposlenih zapravo zlostavlja njegovu majku, umesto da se brine o njoj, jer je pre sve plaćen za to.

Nakon gledanja ovog strašnog videa Camille je otišao do direktora staračkog doma i pokazao mu video. A kao što se i očekivalo, direktor je bio posebno zapanjen onim što je video.

BONUS VIDEO

(Espreso.co.rs/Perfekcionizam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.