DETINJSTVO JE PROVELA U KUĆI HORORA: Zaključavali bi nas u podrum, a onda...
Foto: Pixabay

ćerka serijskog ubice

DETINJSTVO JE PROVELA U KUĆI HORORA: Zaključavali bi nas u podrum, a onda...

Davali su im ćebe, skidali sijalicu i zaključavali vrata...

Objavljeno:

Mea Vest je ćerka Freda Vesta, serijskog ubice koji je ubio 12 žena.

Ipak, ona je izjavila je da veruje da je broj žrtva njenog oca daleko veći - čak 30.

U intervjuu za “Dobro jutro Britanijo” otkrila je sve užasa odrastanja s nasilnim ocem i pozvala majku da prizna sve njegove zločine.

Mea (46) je živela u kući u kojoj su devojke silovane i ubijane. Ona i njena braća i sestre i sami su prošli kroz horor - otac ih je zaključavao u podrum i seksualno uznemiravao sve do 1992. godine, kada je uhapšen. Jednu od njenih sestara upravo je njihov otac ubio.

- Ne znam koliko je žena bilo. Bila sam jako mlada. Bile su to sedamdesete. Imali smo stanare, pa je bilo normalno videti ljude koji ulaze i izlaze. Za Heder smo mislili da je pobegla. Mislila sam da su sve čudne - počela je priču Mea.

Ona kaže da nikada nije videla nijedan dokaz za zlodela njenih roditelja.

- Ni ja ni moja braća i sestre nikada nismo videli nijedan dokaz šta se dešavalo. Ljudi me pitaju da li je moj otac ikada prestao da ubija. Mislim da nije. Samo više to nije radio u kući - kaže Mea.

Na pitanje novinarke da li misli da su njeni roditelji ubili više od osoba, Mea je rekla: “Da možda oko 30”. Potom je pozvala svoju majku da prizna šta se sve događalo. Njena majka je godinama tvrdila da ju je njen muž, Mein otac, naterao na jezive zločine.

- Pretukla bi jedno od nas (jedno od dece) i onda bi vikala “sada sam raspoložena” – seća se Mea.

Ona dodaje da su ih roditelji zaključavali u podrum kada su radili “te stvari”. Davali su im ćebe, skidali sijalicu i zaključavali vrata. Uprkos tome, život u kući užasa umeo je da liči na normalan porodični život.

- Bilo je normalnih obroka, gledanja TV,-a bilo je dosta toga normalnog... To je druga strana – rekla je ona.

Njen otac, koji je osuđen za 12 ubistava, obesio se u zatvoru, dok je njena majka i dalje na robiji zbog deset ubistava.

(Espreso.co.rs/Srbijadanas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.