DIRLJIV PRIZOR U VREME KATASTROFE: Dok je uragan Florens divljao, ovaj vozač je svoj autobus iskoristio za PLEMENIT CILJ! (VIDEO)
Foto: Facebook / Tony Alsup

veliki čovek

DIRLJIV PRIZOR U VREME KATASTROFE: Dok je uragan Florens divljao, ovaj vozač je svoj autobus iskoristio za PLEMENIT CILJ! (VIDEO)

Nojeva barka u Tenesiju oduševila je svet

Objavljeno: 16:09h

U vreme velikih katastofa, kakva je bio uragan Florens, najbolji među nama pokažu koliki su ljudi.

Priča o Toniju Alsupu iz Tenesija koji je uspeo da spasi 64 životinje od nadolazeće katastrofe uragana i sve ih smesti u prepoznatljivi žuti školski autobus, priča je koja je ovih dana dirnula srce celog sveta.

Kada se 51-godišnji Toni parkirao ispred prodavnice u Severnoj Karolini, kako bi napravio pauzu, ljudi su primetili da je autobus prepun pasa i mačaka.

Ono što nisu znali da je Toni već nekoliko dana na putu kojim se očekivalo da prođe smrtonosni uragan te da usput pokušava spasiti koliko je god moguće napuštenih životinja.

Poznato je da su u ranijim nesrećama upravo one prve stradale. Sedišta su bila izvađena iz autobusa, kako bi životinje imale više mesta.

Na autobusu je bilo napisano Krizno sklonište za životinje, ali svi koji su videli prizor zaključili su da bi na njemu moglo pisati i Nojeva barka.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.