Sveštenik je rekao mladoj da se pomeri, a onda se mladoženja obratio NJENOJ SESTRI! (VIDEO)
Foto: Youtube printscreen

EMOTIVNO

Sveštenik je rekao mladoj da se pomeri, a onda se mladoženja obratio NJENOJ SESTRI! (VIDEO)

Ovo je prelepa priča o porodici...

Objavljeno: 12:04h

Priča o neverovatnoj povezanosti dve setre oduševila je internet.

Od trenutka kada je Hanna došla na ovaj svet, njena starija sestra Ešli znala je da će biti nerazdvojne. Ali, kako je Ešli odrastala, počela je uviđati da njena sestra nije kao druge devojčice.

Tada su ju roditelji poseli i objasnili joj da Hana ima Daunov sindrom. Od tog trenutka Ešli je odlučila da je njen posao da uključi svoju sestru u sve što radi i da ju vodi gde god da ide.

To je pogotovo postalo istinito kada je Ešli počela da se zabavlja sa Vilom. Kako je njihova veza postajala ozbiljnija, Ešli je jasno naglasila da, gde god da ona ide, ide i Hana.

Umesto da pobegne od te ideje, Vill je prihvatio Ešli i njenu sestru sa srcem punim ljubavi. Znao je koliko Hana znači Ešli pa ju je uskoro počeo voleti kao svoju sestru.

Tokom godina veza Vila i Ešli nastavila je da postaje ozbiljnija pa je ostao samo još jedan korak – brak. Vil je znao savršen način na koji će zaprositi svoju buduću suprugu. Isplanirao je profesionalno fotografisanje na livadi pa je pozvao Hanu i Ešli...

Najpre je kleknuo na jedno koleno i pitao Ešli da se uda za njega. Naravno da je rekla da! Tada se okrenuo Hani i pitao ju da mu zauvek bude najbolja prijateljica.

Vrištala je od uzbuđenja i bila je presrećna što može biti dio tako posebnog trenutka. Vilova želja da uključi Hanu nije još bila gotova.

Dok je Ešli uvek gledala na svoju sestru kao na blagoslov, Vil je uskoro počeo isto to osećati.

Na dan venčanja, on je hteo da izgovori posebne zavete koje je pripremio za Hanu. Ono što joj je Vill obećao bilo je u potpunosti predivno. Pogledajte Vulove predivne zavete u priloženom videu.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.