SIPAO DEDI (67) TABLETE ZA POTENCIJU U PIĆE: Nije mogao ni da nasluti šta će se nakon toga desiti!
Foto: Profimedia

ISPOVEST

SIPAO DEDI (67) TABLETE ZA POTENCIJU U PIĆE: Nije mogao ni da nasluti šta će se nakon toga desiti!

"Sve sam unapred dogovorio sa dve “prijateljice” da ih tako nazovem, devojke koje rade ONE stvari za novac"

Objavljeno: 21:50h

Unuk je želeo da obraduje i malo opusti svog dedu koji ima 67 godina. On je organizovao izlazak i devojke za druženje, a takođe i tablete za potenciju koje je u jednom trenutku sipao dedi u piće.

Ovo je njegova ispovest:

"Prošlog vikenda sam naterao dedu da izađe u grad sa mnom, želeo sam da provedemo jednu noć zajedno, jer je naš odnos oduvek bio nešto više od odnosa deda – unuk. Sve sam unapred dogovorio sa dve “prijateljice” da ih tako nazovem, devojke koje rade ONE stvari za novac. Dedi nisam ništa govorio, pred kraj izlaska ubacio sam mu dve tablete u piće, a ubrzo nakon toga sam počeo da primećujem “pozitivnu ” rakciju na njemu.

Rekao sam mu da idemo iz kluba na jedno mesto i nakon par minuta već smo bili gde treba da budemo. Kada je deda video dve klinke od 20-ak godina bez odeće na sebi, shvatio je o čemu se radi i tada je verovali ili ne obe uzeo pod ruku i odveo u sobu.

Najgore od svega kada su ušli u sobu zaključao je vrata i nije bilo šanse da im se i ja pridružim. Skoro 2 sata su “lomili” krevet u sobi, a ja kao mutav sedeo u dnevnoj sobi i gledao tv. Međutim, deda je uvek bio kralj i zato ga najviše i volim. Kada smo došli kući izvadio je 100 evra i rekao mi da se “počastim”.

Stisak ruke i njegov zagrljaj nakon toga ću večno pamtiti, a to mi je i bio cilj. Znam kakav je bio ženskaroš u svoje vreme i baš mi je drago što sam ga podsetio na te dane."

BONUS VIDEO: Kurir dnevni horoskop 16.09.2018

(Espreso.co.rs/Perfekcionizam.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.