DEČAK (11) POKUŠAO DA NAPRAVI FORU SA JUTJUBA PA SE TEŠKO POVREDIO: Lekari su rekli da su ovakve povrede videli samo kod PILOTA! (VIDEO)
Foto: Facebook

nagrabusio

DEČAK (11) POKUŠAO DA NAPRAVI FORU SA JUTJUBA PA SE TEŠKO POVREDIO: Lekari su rekli da su ovakve povrede videli samo kod PILOTA! (VIDEO)

Dčak je zbog teških povreda i dalje u bolnici, ali u stabilnom je stanju

Objavljeno:

Tajler Brum, 11-godišnji dečak, mogao je da pogine pokušavajući da ponovi foru koju je video na Jutjubu. On se onesvestio dok se velikom brzinom okretao na ringišpilu u parku koristeći zadnji točak motora mopeda.

Njegova majka je za BBC ispričala da su joj lakari rekli da su Tajlerove povrede tipične za borbene pilote, a dobiju ih od posljedica gravitacione sile. Upozorila je druge da ne pokušavaju da kopiraju tu "glupu šalu" sa Jutjuba, koja je mogla da se završi sa posledicama koje menjaju ceo život.

Tajler je u parku u Taksfordu u Engleskoj bio s nešto starijom decom. On je predložio da imitiraju snimak sa Jutjuba, koji su mnogi ranije gledali i delili.

Snimak je nakon svega objavila njegova majka (51), a na njoj se vidi kako je dečak raširen na vrhu ringišpila koji se jako brzo vrti. Na kraju snimke se vidi kako dečak pada dok mu se glava spušta prema naprid, a ringišpil staje.

Krv je navrla u njegovu glavu i prouzrokovala naticanje lica.

- U snimcima koje sam videla, svi siđu. U Tajlerovom slučaju, on se onesvestio od sile gravitacije. Njegov je vid zamućen, a oči su mu crvene, pune krvi. Kad je sišao, bilo mu je loše. Pao je na kolena i onda se opet onesvestio - rekla je zabrinuta majka.

Tinejdžeri koji su bili s njim su ga ostavili samog u parku kad su videli da mu nije dobro, ali pomogao mu je drugi dječak koji je tuda prolazio.

- Lekari su mi rekli da je Tajler, da inače nije bio potpuno zdrav, vrlo lako mogao i da umre. Doživeo bi moždani udar i umro, dodaje njegova majka i ističe da Tajler sada zna da je to što je učinio bilo pogrešno i da se teško povredio zbog vlastite gluposti.

Dečak je zbog teških povreda i dalje u bolnici, ali u stabilnom je stanju.

Pogledajte snimak:

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.