MAJKA IZ BESA ODGRIZLA USNU MENTALNO ZAOSTALOJ ĆERKI: Za malu Katju je čuo ceo svet, a sada je njena priča dobila NAJTUŽNIJI KRAJ! (FOTO)
Foto: Vkontakte/printscreen/Ты ему нужен

TUGA

MAJKA IZ BESA ODGRIZLA USNU MENTALNO ZAOSTALOJ ĆERKI: Za malu Katju je čuo ceo svet, a sada je njena priča dobila NAJTUŽNIJI KRAJ! (FOTO)

Devojčica je patila od cerebralne paralize i počela je da plače usred noći što je probudilo njenu majku koja je pobesnela

Objavljeno: 19:38h

Mentalno zaostala devojčica kojoj je majka odgrizla donju usnu umrla je nakon srčanog udara u devetoj godini!

Vest da je Ljudmila Spesivceva odgrizla ćerki Katji usnu u ruskom gradu Revdi naprečac je obišla svet 2015. godine. Katja je tada imala šest godina, a njena majka Ljudmila 33 godine.

Devojčica je patila od cerebralne paralize i počela je da plače usred noći što je probudilo njenu majku koja je pobesnela. Ljudmila je prišla krevecu i počela da je udara i viče da ućuti, ali je preplašena devojčica počela da plače još jače.

Pobesnela majka je zatim odgrizla njenu donju usnu. Katja je nekoliko dana provela u neverovatnim bolovima dok Ljudmila nije pozvala hitnu pomoć.

Katja je patila od cerebralne paralize
Katja je patila od cerebralne paralize foto: Vkontakte/printscreen/Ты ему нужен

Doktori su pojurili da je transportuju do bolnice, a jedan od njih je rekao da je majka pokušala da odgrize i Katjin nos tokom njihove intervencije. Takođe su konstatovali veliki broj masnica i ranijih povreda. Katja je provela godinu dana na lečenju u različitim bolnicama i doktori su rekli da je patila od velikog broja bolesti koje su nastale zanemarivanjem.

Nju je tada usvojila Ana Makarova-Bespalova iz crnomorskog grada Anapa u Krasnodarskoj oblasti. Ljudmila je osuđena na četiri godine zatvora zbog gnusnog napada, a takođe joj je oduzeto roditeljstvo.

Katja je umrla nakon srčanog udara
Katja je umrla nakon srčanog udara foto: Vkontakte/printscreen/Ты ему нужен

Katja je poslednju godinu provela kod usvojitelja koji su brižno brinuli o njoj dok nije umrla od srčanog udara.

- Nismo bili spremni da nas Kaćuša napusti – rekla je Ana Makarova-Bespalova. - Iako nije bila dugo kod nas svima nam je jako teško palo.

Katjin biološki otac je napustio porodicu posle njenog rođenja i nikada nije bio u kontaktu sa njom.

BONUS VIDEO: OVO JE NAJVEĆA MOTIVACIJA ZA VAŠ RAD U TERETANI! Ukoliko nije, imate ozbiljnih problema. (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Mirror.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.