MLADIĆI SU DEVOJCI SVUKLI GORNJI DEO KUPAĆEG NA BAZENU: Reakcija jedne starije žene oduševila je sve prisutne!
Foto: Zorana Jevtić

žena car

MLADIĆI SU DEVOJCI SVUKLI GORNJI DEO KUPAĆEG NA BAZENU: Reakcija jedne starije žene oduševila je sve prisutne!

Ova hrabra žena naučila je mladiće pameti!

Objavljeno: 13.09.2018. 14:40h
  • 215

Internetom kruži zanimljiva ispovest jedne žene, koja je prepričala svoje iskustvo sa bazena.

Naime, ona je svedočila jednoj sceni zbog koje nije mogla da ne reaguje.

Prenosimo u celosti:

Juče na bazenu bila sam svedok velike sramote današnje omladine… Dok se jedna devojka od nekih 17, 18 godina kupala do nje su doplivala 3 muškarca njenih godina, svukli joj gornji deo kupaćeg i isplivali vani.

Dobacivali su joj jako pogrdne reči i dozivali je da dođe po kupaći kostim. Devojka je od muke počela da plače, niko joj nije ni pokušao da pomogne, čak su mnogi stariji muškarci sa nestrpljenjem čekali da li će izaći iz vode bez kupaćeg.

Jako odvratno. Kada sam shvatila da se ti momci ne šale, tada sam ja ustala, svukla svoj kupaći kostim i dobacila toj devojci. Mogla sam joj baciti i peškir, ali nisam iz razloga jer sam odlučila da maltretiram te momke.

Imam 57 godine, prilično sam slobodnih shvatanja celi svoj život i sunčanje i kupanje bez kupaćeg kostima mi nije nikakav problem nikada bio. Tada sam prišla tim momcima, naravno bez kupaćeg i počela ih zavodnički dirati, nuditi im ono čega su željni, grudima sam im se unosila u lice…Zamislite kako su se osećali, imaju po tih nekih 17-18 godina, a ja matora baba sa skoro 60. Iskreno ne izgledam nešto baš privlačno, kao nekada.

Pokušavali su da me ignorišu, odmicali su se od mene, a kada im se celi bazen počeo smejati i kada su im mnogi počeli dobacivati, tada tu zgrabili svoje peškire i napustili celi kompleks bazena.

Danas idem opet i do kraja leta ću ih maltretirati. To što su uradili jadnoj devojci više sigurno neće ni jednoj, ne na ovom bazenu, jer na ovom bazenu više nikada neće imati mira.

BONUS VIDEO:

(Espreso.rs/Magazin.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media