RODILA JE TROJE DECE UPRKOS VELIKOM RIZIKU: Preminula najmanja majka na svetu! (VIDEO)
Foto: Youtube printscreen

borila se kao lavica

RODILA JE TROJE DECE UPRKOS VELIKOM RIZIKU: Preminula najmanja majka na svetu! (VIDEO)

Bila je visoka samo 71 centimetar, rodila je troje dece iako su je lekari upozorili da rizikuje život

Objavljeno:

Stejsi Herald (44) iz Kentakija, najmanja majka na svetu, je preminula.

Bila je visoka samo 71 centimetar, rodila je troje dece iako su je lekari upozorili da rizikuje vlastiti život.

Ona je supruga Vila (35) koji je visok 175 centimetara upoznala dok je radila u supermarketu. Venčali su se četiri godine kasnije. Dobili su troje dece: ćerke imena Kateri (11) i Makja (10) i sina koje su nazvali Malači (8).

Iako je bila u kolicima, Stejsi je aktivno učestovovala u brizi za decu. Stejsi je jako volela da bude majka i smatrala je to pravim čudom i govorila je da su njena deca čudo.

Stejsi je bila rođena s genetskim poremećajem i lekari su joj govorili da bi trudnoća za nju mogla biti opasna jer bi joj deca mogla zgnječiti srce i pluća.

- Celog života roditelji su mi govorili da sam nesposobna za bilo šta, a sada su mi lekari govorili da ne možemo biti porodica. To je bolelo - govorila je Stejsi.

Nažalost dvoje dece, Kateri i Malači su nasliedili majčin poremećaj. Srećom, Malači nije rođen sa slomljenim kostima. Naime kod tog poremećaja ljudi imaju jako krhke kosti i često im pucaju. Nerazvijena su im pluća i jako su niskoga rasta.

- Svi su oni posebne bebe, a devojčicama sam objasnila da moraju biti pažljive s bratom - rekla je Stejsi nakon trećeg porođaja.

Malačija je dojila i imala je posebnu platformu zahvaljujući kojoj je deci mogla da menja pelene i kupa ih, piše Daily Mail.ž


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.