Napaljeni stanodavci nudili BLUDNE RADNJE u zamenu za besplatno stanovanje! Kad su skapirali da ih snimaju, nastao je LOM! (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube

PROVALJENI

Napaljeni stanodavci nudili BLUDNE RADNJE u zamenu za besplatno stanovanje! Kad su skapirali da ih snimaju, nastao je LOM! (VIDEO)

"Soba, stanarina, svi računi. Sve će ti biti plaćeno. Čak ću ti davati i džeparac svake nedelje, tako da znaš da se brinem za tebe"

Objavljeno:

Dvojica iznajmljivača stanova iz Bristola nude svojim potencijalnim stanarkama besplatno stanovanje u zamenu za seks.

Ovi muškarci traže mlađu devojku koja bi živela u njihovim stanovima bez stanarine te bi joj uz to pokrili troškove režija, ali pod uslovom da barem jednom nedeljno spava s njima.

Na delu ih je snimila BBC-jeva reporterka koja je glumila zainteresovanu stanarku.

Prvi iznajmljivač Majk rekao joj je da može živeti u dvosobnom dizajnerski uređenom stanu u kojem će joj svi troškovi biti plaćeni ako pristane da bude njegova prijateljica s povlasticama.

"Soba, stanarina, svi računi. Sve će ti biti plaćeno. Čak ću ti davati i džeparac svake nedelje, tako da znaš da se brinem za tebe", rekao joj je on.

Nakon što je saznao da se radilo o novinarki, rekao je da on "glumi iznajmljivača" jer piše roman koji se bavi iskorićavanjem žena u Velikoj Britaniji.

Drugi iznajmljivač Tom rekao je reporterki Rejčel Stounhaus da će joj omogućiti besplatnu stanarinu, plin, struju i internet ako se useli u njegov stan.

Na upit mora li ovakav dogovor uključivati seks, odgovorio je:

"Sad mi je neprijatno. Radi šta želiš, ako želiš da vodiš ljubav, vodi ljubav. Uzmi nedelju-dve ako nisi odmah spremna na to, ali na kraju krajeva, da, seks mora biti uključen."

Nakon što mu je rečeno da ga se snima za BBC, odbio je dalje da razgovara.

Tom i Majk nisu jedini iznajmljivači koji traže takve usluge, novinarka je uspela da pronađe još sličnih oglasa preko Craigslista.

"Tražim stanarku, moguće bez plaćanja stanarine, zavisno od toga kakve će usluge ponuditi. Pošaljite svoju sliku i recite mi nešto o sebi", "Imam veliku potrebu za seksom, avanturističkog sam duha i nemam granica, želim da mi se predaš nekoliko noćinedeljno", "Nekad neću hteti ništa, a nekad ću želeti da se igramo. Mogu ti garantovati da ti neće biti dosadno i da ćeš biti zadovoljena", "Nekih dana ćemo imati seks, a ostatak vremena ćemo živeti kao cimeri", bili su neki od oglasa.

BONUS VIDEO: KO VAS ZAPOSLI U POLICIJI?! Kako su ih smešno lopovi zeznuli! Ljudi, ma ovo je za skrivenu kameru! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.