EUTANAZIJA JE VAKCINA: Ovo su najluđi gafovi sa izbora za MIS AMERIKA!
Foto: Instagram printscreen

smehotres

EUTANAZIJA JE VAKCINA: Ovo su najluđi gafovi sa izbora za MIS AMERIKA!

Osim što je voditelj Stiv Harvi na izboru Miss Univerzuma 2015. napravio veliku grešku te je proglasio pobednicom pogrešnu devojku, tokom godina su i takmičarke imale mnogo sramotnih trenutaka.

Objavljeno:

Na redu je 92. izbor za Miss Amerike, a u Atlantik Sitiju će se 51 kandidatkinja takmičiti za titulu. Prošle godine pobedu je odnela Kara Mund (24) iz Severne Dakote.

Osim što je voditelj Stiv Hari (61) na izboru Miss Univerzuma 2015. napravio veliku grešku te je proglasio pobednicom pogrešnu devojku, tokom godina su i takmičarke imale mnogo sramotnih trenutaka. Donosimo vam neke od grešaka koje su napravile takmičarke izbora za Miss Amerike.

Kejti Epton (29)

Devojka iz Južne Karoline takmičila se 2007. Upitali su je 'zbog čega petina Amerikanaca ne zna na mapi sveta da pronađe SAD', a njen odgovor je začudio žiri.

- Verujem da Amerikanci ne mogu to da učine zbog toga što mnogi ljudi nemaju mape - zamuckivala je Kejt, a potom nastavila da priča iako se sva 'spetljala'. Na kraju je dala besmislen odgovor s referencama na Irak i azijske zemlje.

Alisa-Monika Blanko (31)

Takmičarku Alisu, koja je iz Arizone, upitali su da li američki državljani treba da imaju odobren univerzalan pristup zdravstvenom osiguranju kao beneficiju državljanstva.

- Mislim da je to pitanje integriteta bez obzira na čijoj sam političkoj strani. Odgojena sam u porodici i znam odvojiti dobro od lošeg u politici. Bilo da si u centru, levo ili desno, ovo je pitanje integriteta bez obzira koje je tvoje mišljenje i to kažem s najvećim uverenjem - odgovorila je Alisa.

Keri Pridžin(31)

Takmičarka iz Kalifornije 2009. je osvojila titulu Miss Amerike, a Perez Hilton (40) ju je tada upitala misli li da svaka država treba ozakoniti istospolne brakove. Perez nije dobio odgovor kojem se nadao.

- Odlično je što Amerikanci mogu birati jedno ili drugo. Živimo u zemlji gde se može birati istopolni brak ili suprotan - rekla je Keri koja inače smatra da brak treba biti isključivo između muškarca i žene.

Lia Sesil (28)

Lia je takođe iz Kalifornije, a i njen gaf s takmičenja 2012. postao je viralan.

Upitali su je šta misli o tome da eutanazija postane legalna.

- To je jedna od stvari za koju nisam edukovana, tako da moram videti šta to znači, ali znam da je vakcina - rekla je Lia.

Nad Tanega

Havajćanku su 1994. upitali zašto je ponosna što je Amerikanka, a ona je skromno nahvalila svoju državu.

- Mi smo stvarno divna zemlja. Od stenovitih obala na Havajima do prekrasnih peščanih plaža na Havajima... Amerika je naš dom - odgovorila je Nadine koju su neki nazvali 'turističkim vodičem' jer je toliko nahvalila saveznu državu iz koje dolazi.

foto: Printscreen/Youtube

Marisa Pauel (26)

Takmičarka iz Utaha pripalo je pitanje o jednakosti plata muškaraca i žena u Americi.

- Sve to možemo povezati s edukacijom i načinom na koji nastavljamo da stremimo tome da stvorimo poslove. Mislim da je to najveći problem te da su posebno muškarci vođe svega toga. Treba smisliti kako stvoriti edukaciju boljom da se ovaj problem reši - rekla je Marisa.

Tim odgovorom je zbunila sve koji su pratili izbor i postala predmet ismejavanja, ali je dobila drugu priliku za odgovor na pitanje.

- Ako muškarci i žene rade isti posao, trebaju biti i isto plaćeni. Danas je za život i ovako i onako teško zarađivati pa to ne bi smelo biti teže samo zato što smo žene - zaključila je Marisa u showu 'USA Today' te za svoj zbunjujući odgovor na izboru optužila nervozu i zbunjenost.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.