MAMA (22) optužena za SEKSUALNO NAPASTVOVANJE: Zahtevala od dečaka (14) da skine odeću, a potom ga naterala na ODNOSE! (FOTO)
Foto: Printscreen/facebook

užas!

MAMA (22) optužena za SEKSUALNO NAPASTVOVANJE: Zahtevala od dečaka (14) da skine odeću, a potom ga naterala na ODNOSE! (FOTO)

Dečaka je poljubila, zahtevala od njega da skine odeću i potom ga naterala na seks

Objavljeno: 18:41h

Napastvovanje maloletne dece je kažnjivo, ali čak ni to nije sprečilo majku petoro dece Džastin Meri Mekej (22) sa Floride, da čak više puta stupi u seksualne odnose sa dečakom od 14 godina.

Naime, mlada majka je, kako bliski izvori saznaju, upražnjavala seks u istoj prostoriji u kojoj je njen suprug spavao sa decom. S obzirom da je dečaka poljubila, zahtevala od njega da skine odeću i potom ga naterala na seks, kako navode izvori iz policije, ona je optužena za seksualno napastvovanje.

Sve ovo je počelo na rođendanskoj žurci koju je Mekej priredila u svoju čast. Rođendan je proslavljen u domu dečaka. Ni sluteći šta će se tog dana desiti. Nešto kasnije, ona je tog istog dečaka odvela do spavaće sobe, i primoravala ga da stupi u seksualni odnos sa njom, što je dečak odbijao. Kako policija navodi, oni su tog dana imali seks u istoj prostoriji gde je spavao njen suprug i deca. Deca su bila mlađa od pet godina.

Dan nakon žurke slala je poruke dečaku pričajući mu kako ne može da ga zaboravi, kao i da ne može da zaboravi ono što su uradili. Izveštaji iz suda navode i to da mu je ona predložila da želi da bude u vezi sa njim.

Nije mu davala mira čak ni nekoliko nedelja kasnije. S obzirom da je dečak pohađao školu, ona ga je svojim autom pokupila na autobuskoj stanici i rekla mu je da će ga odvesti do škole. To se nije desilo. Ona se uputila ka svojoj kući gde su opet imali seks. Ostavivši ogrebotine i "šljive" po dečakovom telu.

Slična situacija se ponovila još jednom!

Kako se u istrazi navodi, tokom svih njenih susreta sa dečakom, sva njena deca su bila kod kuće.

22. avgusta dečakova majka se suočila sa Mekejevom gde joj je pokazala fotografije na kojima je njen sin pun tragova koje je ona ostavila.

Prema navodima dečakove majke, Mekejeva je sa svo petoro dece nestala jer je saznala da je alarmirana policija.

Ona je uhapšena ubrzo nakon toga i navodno je pisanim putem izjavila da nije kriva.

BONUS VIDEO

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.