LEKAR URADIO ULTRAZVUK TRUDNICI, OTAC SE UMALO ONESVESTIO: Ovo se dešava u DESET od 70 miliona slučajeva! (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube

srećna porodica

LEKAR URADIO ULTRAZVUK TRUDNICI, OTAC SE UMALO ONESVESTIO: Ovo se dešava u DESET od 70 miliona slučajeva! (VIDEO)

Kada je Betani srela Tima, znala je da je to ljubav na prvi pogled. Tim je mislio to isto i odmah se zaljubio u njen osmeh

Objavljeno: 20:59h

Posle skoro dve godine veze, oni su se venčali. Ali, tada nisu znali da će sve u njihovim životima da se promeni i to mnogo. Ubrzo nakon venčanja, mladi kanadski par je počeo da pravi planove za budućnost.

I baš kao i svaki mladi par kupili su kuću, nabavili ljubimce i počeli da planiraju decu. Iako je Betani bila spremna za dete, Tim je hteo da sačeka još malo, govoreći da nije lako planirati trudnoću.

– Moj suprug je hteo da sačeka godinu dana, ja sam bila spremna za to odmah. Kada smo saznali da sam trudna, oboje smo bili jako uzbuđeni, samo što smo mislili da će beba biti jedna – rekla je Betani.

Kad su otkrili da je trudna, Betani i Tim su otišli na ultrazvuk, a ono što im se dogodilo tamo pamtiće čitavog života. Nakon što je lekar uradio ultrazvuk bio je srećan da im kaže da ne čekaju samo jednu bebu, već četiri i da su to identične četvorke. To je zaista neverovatno, jer se četiri identične bebe rađaju u 13 od 70 miliona trudnoća.

A povrh svega toga ni Tim ni Betani nikad nisu imali takve slučajeve višestrukih beba u porodici.

- Nisam mogla da verujem, bila sam u šoku. Iskreno, mislila sam da se lekar šali. Dobro je što je moj suprug sedeo jer se skoro onesvestio – kaže Betani.

Nakon devet meseci, Betani se porodila, na svet je donela četiri zdrave devojčice: Ebigejl, Mekkajlu, Grejs i Emili. Ipak, najteži dani tek dolaze, jer gajiti decu u današnje vreme nije lak posao, pogotovo ako ih je četvoro. Ipak, ovaj par ima dobre komšije, koji su napravili fond da im pomognu u slučaju da im nešto zatreba.

– To je zaista neverovatno, jer ovih dana svi paze samo na sebe – rekao je par. Iako nikad nisu planirali da imaju četvotro dece, sada su vrlo srećni. Mislim da se moj suprug navikao da imamo četiri bebe, ali da nikada neće moći da se navikne da su one identične – rekla je Betani.

BONUS VIDEO

(Espreso.co.rs/homesluxury.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.