MUŽA JE SLAGALA DA JE DOBILA NA LUTRIJI! Onda je uplatila opet, A TRI NEDELJE KASNIJE ŽIVOT IM SE PROMENIO IZ KORENA (VIDEO)
Foto: Twitter

šala

MUŽA JE SLAGALA DA JE DOBILA NA LUTRIJI! Onda je uplatila opet, A TRI NEDELJE KASNIJE ŽIVOT IM SE PROMENIO IZ KORENA (VIDEO)

Imaju troje dece

Objavljeno:

Britanka Šarlot Part (28) poželela je da se našali sa suprugom, pa mu je rekla da je na lutriji dobila 250.000 funti, ali pravo iznenađenje usledilo je tri nedelje nakon toga, kada je zaista osvojila četiri puta više - milion funti.

Ipak, Danijel Part u prvi mah nije poverovao supruzi kada ga je pozvala sa željom da ga obraduje.

Nisam joj poverovao zato što obično pokušavamo da prevarimo jedno drugo sličnim šalama - rekao je Danijel, koji je Šarlot poverovao tek kada mu je poslala fotografiju poruke kojom je obaveštavaju da je osvojila premiju, a onda se šokirao.

- Nije mi poverovao. Samo je kazao da ne može da priča sa mnom - rekla je Šarlot, koja je osvojila novac uplativši poslednjih 1,5 funtu na onlajn nalogu za igranje lutrije.

Danijel i Šarlot imaju troje dece i žive u trosobnoj kući blizu Piterbora, a sada žele da kupe veću kuću i imanje u blizini.

Upoznali su se u školi i u braku su već pet godina, a decu su nakon dobitka za sada "razmazili" kupovinom hoverborda i konzolom za video-igre.

Danijel se nada da će im neočekivani novac doneti finansijsku sigurnost.

- Najvažnije je to što imamo priliku da provodimo više vremena zajedno i što ne moramo stalno da brinemo.

BONUS VIDEO.

(Espreso.co.rs/Gardijan)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.