BILA SAM UDATA ZA PEDOFILA! Verovala je svom mužu, a onda je na njegovom računaru pronašla SRAMNE SNIMKE!
Foto: Pixabay.com

UŽASNA PRIČA

BILA SAM UDATA ZA PEDOFILA! Verovala je svom mužu, a onda je na njegovom računaru pronašla SRAMNE SNIMKE!

Priča o ženi čiji se život raspao na komadiće u trenutku kada je saznala da joj je muž pedofil

Objavljeno:

Novi dokumentarac “Udata za pedofila” prikazuje priču o ženi koja je saznala da joj je muž pedofil, ali ga bez obzira na to nije prestala voleti.

U kontroverznom dokumentarnom filmu “Udata za pedofila”, prikazana je priča o Helen, ženi čiji se život raspao na komadiće u trenutku kada je saznala da je njen muž pedofil koji na računaru ima hiljade fotografija seksualnog nasilja nad decom, izveštava Mirror.

Nezavisno od toga, Helen priznaje da i dalje voli svog muža.

Helen, koja je želela ostati anonimna (u dokumentarcu je glumi glumica Abigail McKern), i njen muž Robert sada imaju oko šezdeset godina, dva sina.

Venčala se za Roberta kada je imala tek 18 godina i u razdoblju od deset godinanije nije imala pojma šta se zapravo događa u suprugovoj glavi.

Mislila je da joj muž gleda sadržaje povezane sa vozovima.

Kada ga je policija uhvatila, Helen je ostala šokirana i u neverici. Život joj bio uništen i u haosu. Nije bila spremna na tako nešto jer nikada nije sumnjala u Roberta.

“Neka pitanje je prebolno pitati”, rekla je Helen i priznala da se boji pitati Roberta o osećajima prema njihovim unucima jer ne zna kako bi podnela istinu.

Nezavisno od Robertovog bolesnog uma, Helen tvrdi da ga i dalje voli.

Redovito ga je posećivala u zatvoru kao da ide na romantični sastanak, pa se za njega lepo oblačila i negovala. Jedva je dočekala da nakon osam meseci izađe iz zatvora i radovala se njihovu zajedničkom životu iznova.

Robert će još deset godina biti u registru seksualnih prestupnika, a zabranjeno mu je i spavanje u kući gde mu žive unuci.

Navodno, nije imao nameru u stvarnosti ostvariti svoje perverzne seksualne želje, ali nakon otkrića ilegalnih fotografija poverenje društva u njega je trajno narušeno.

“Govori mi da nema nikakvih seksualnih interesa prema deci i da ne bi nikada došao do toga da u stvarnom životu nešto napravi detetu”, rekla je Helen.

Izgubljeno poverenje i rastanak s Robertom

Za razliku od Helen, sin i snaja sve ovo nisu tako lako primili, tako da su zahtevali odgovore.

Narušeni odnos Robertovom sklonošću pedofiliji bio je pretežak uteg, tako da odnosi nisu ponovno uspostavljeni. Pri tome je i Helen odlučila ostaviti Roberta jer nije želela birati između unuka i muža.

“Osećam se slobodno. Još uvek nisam prešla preko osećaja da me je izdao”, rekla je Helen te se požalila kako sumnja da će ikada više nekome moći potpuno verovati.”

(Espreso.co.rs / Danas.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.