Bio je njen lekar, a ona je umrla dok su imali odnose: Nije ni znala šta je on uradio pre toga, to je bio uzrok njene smrti!
Foto: Profimedia

Porodica skrhana bolom

Bio je njen lekar, a ona je umrla dok su imali odnose: Nije ni znala šta je on uradio pre toga, to je bio uzrok njene smrti!

Otac preminule devojke tvrdi da joj je lekar obećao da će je izlečiti, a sad je od tuge zbog njene smrti doživeo dva infarkta

Objavljeno:

Nemački lekar Andreas David Niderbihler ubio je svoju devojku, frizerku Ivon M. (38), koja mu je prethodno bila pacijentkinja.

Uzrok smrti je to što je pre oralnog seksa namazao svoj polni organ kokainom. Devojka to nije znala, a preminula je usled predoziranja. Kako javljaju lokalni mediji, a prenosi "The Sun", par se, navodno, upoznao preko stranice za pronalaženje partnera.

No, otac ubijene Jirgen M., tvrdi da je njegova ćerka bila pacijentkinja doktora Niderbihlera te da ju je on odabrao za svoju žrtvu.

Kesice sa kokainom
Kesice sa kokainom foto: MUP Srbije

- Obećao joj je da će je izlečiti, a sad je mrtva. Naša kći bila je zgodna i bila je njegova pacijentkinja. Operisao je dva puta zbog povrede tetiva - rekao je skrhani otac koji je nakon smrti kćeri imao dva srčana udara.

- Moram nečime zaokupljati misli jer ću u suprotnom poludeti. Da je stradala u nesreći s tim bi se znali nositi, ali ovo je puno teže - dodaje otac.

Dr. Niderbihler je još od aprila u pritvoru, i tereti se i da je na penis stavljao kokain i dok je bio s još najmanje dve žene, ali one su, srećom, preživele.

Lečnik je radio kao šef plastične hirurgije u nemačkoj saveznoj pokrajini Saksoniji-Anhalt. Ivonina porodica kaže da bi jedina pravedna kazna za njega bila doživotni zatvor.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.