IZAZVALA SAOBRAĆAJNU NESREĆU, PA OKRIVILA DRUGOG: Jedva su je razvojili od vozača autobusa! (VIDEO)
Foto: Youtube printscreen

poludela

IZAZVALA SAOBRAĆAJNU NESREĆU, PA OKRIVILA DRUGOG: Jedva su je razvojili od vozača autobusa! (VIDEO)

Policija kaže da je Mariana za vreme nedopuštenog preticanja autobusa udarila drugi auto, a onda je za sve okrivila vozača autobusa

Objavljeno:

Društvenim mrežama širi se snimak sumanutog obračuna u saobraćaju snimljenog u Vašingtonu (SAD) u kojem je 20-godišnja Mariana Silver izazvala saobraćajnu nesreću, a onda optužila i napala vozača autobusa.

Policija kaže da je Mariana za vreme nedopuštenog preticanja autobusa udarila drugi auto, a onda je za sve okrivila vozača autobusa.

Nakon što joj je vozač poručio da je "luda i treba se maknuti s puta", napala je njegovo vozilo metalnom šipkom i razbila prozor s njegove strane.

Svađa se nastavila dok vozač nije izašao iz autobusa, a sukob je eskalirao kad se nervozna vozačica zaletela u njega svojim automobilom, srušila ga i odvezla se s mesta nesreće.

Vozačica ipak nije uspela da pobegne policiji, delimično i zahvaljujući snimkama koje su snimili putnici autobusa.

Svedoci kažu da je većina putnika bila starije životne dobi i da su u neverici i strahu promatrali sukob. Vozačica je autom udarila vozača autobusa dok je zvao policiju i stajao ispred njenog automobila nadajući se da će zaustaviti njen beg.

Snimak celog incidenta možete pogledati u nastavku:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.