SILOVAO I UBIO DEVOJČICU (7), PA SE POKAJAO: Ovo su poslednje reči OSUĐENIKA NA SMRT, imao je samo jednu poruku pred pogubljenje! (FOTO) (VIDEO)
Foto: preentscreen/

osuđen na smrt

SILOVAO I UBIO DEVOJČICU (7), PA SE POKAJAO: Ovo su poslednje reči OSUĐENIKA NA SMRT, imao je samo jednu poruku pred pogubljenje! (FOTO) (VIDEO)

Pokajao se zbog strašnog zločina

Objavljeno:

'Samo želim reći da mi je zaista žao', bile su to poslednje reči Bilija Reja Irika, pre izvršenja smrtne kazne u zatvoru u Tenesiju ovog meseca.

On je osuđen 1985. godine zbog silovanja i ubistva sedmogodišnje devojčice Paule dajer koju je čuvao.

Svedoci prvog takvog pogubljenja u gotovo deset godina kažu da je Irik najpre rekao da nema nikakvu poslednju poruku, no onda se ipak predomislio.

"Daily Mail" piše da su se roletne između sobe za pogubljenje i prostora u kojem su bili svedoci podigle 9. avgusta ujutru, a samo minut kasnije, Irika su pitali želi li reći neke poslednje reči pre smrtonosne inekcije. Najpre je rekao 'ne', a zatim se predomislio i ipak poslao poslednju poruku u kojoj je rekao da mu je zaista žao zbog svega.

Minut kasnije, zatvorio je oči, a čulo se glasno i teško disanje.

U 7:34 se čulo kašljanje, prigušeni i duboki udisaji. Lekar je počeo da viče: "Bili", pregledao je zatvorenika i zgrabio mu ramena, no nije bilo nikakve reakcije. Dva minuta nakon toga, nisu se više čuli nikakvi zvuci, a Irikovo lice poprimilo je ljubičastu boju. Proglašen je mrtvim u 7:48 sati.

Njegovo smaknuće je prva smrtna kazna izvršena u državi Tenesi od 2009. godine.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.