DEVOJKU SU UHAPSILI ZBOG UBISTVA DEČKA: Njeno ponašanje u sobi za ispitivanje UZNEMIRILO je policajce! (VIDEO)
Foto: YouTube Printscreen

frapirala naciju

DEVOJKU SU UHAPSILI ZBOG UBISTVA DEČKA: Njeno ponašanje u sobi za ispitivanje UZNEMIRILO je policajce! (VIDEO)

Tvrdila je da je dečka ubila u samoodbrani, ali njeno ponašanje u policiji bacilo je veliku sumnju na to

Objavljeno:

Šajna Hubers (27) iz Kentakija koja je ubila svog dečka sa šest hitaca u telo, proglašena je krivom za ubistvo.

Postupak suđenja trajao je čak sedam godina.Nakon dva suđenja, porota je osudila Hubers za ubistvo 29-godišnjeg Rajana Postona.

Hubers je rekla da je upucala svog dečka, mladog advokata, u samoobrani jer ga se bojala. Međutim, tužioci i su tvrdili da ga je ubila jer nije mogla da podnese što on želi da raskine s njom.

Snimak nadzorne kamere iz policijske sobe za ispitivanje pokazuje kako Hubers pleše i peva:

- Uradila sam to. Da, uradila sam to - samo nekoliko sati nakon ubistva.

Tužiocima je trebalo svega pet sati da porotu uvere u njnu krivicu. Presuda će biti objavljena uskoro. Hubers je još 2015. proglašena krivom za ubistvo Postona i osuđena na 40 godina zatvora. Međutim, presuda je odbačena nakon što je utvrđeno da je jedan od članova porote bio ranije osuđivan.

Pre nego je presuda pročitana, Hubers je plakala u krilu svog advokata. Majci je poručila da je voli. Postonova porodica je nakon izricanja presude izjavila kako im je donela mir, ali ne i sreću.

- Danas smo svedoci pravdi ali pak ne osećamo radost. Prošlo je šest dugih i teških godina bez našeg voljenog Rajana - poručili su u izjavi za javnost.

Tokom dokaznog postupka, prilikom donošenja ove druge presude, objavljeni su mnogi intimni detalji ovog bivšeg para. U noći 12. oktobra Poston je krenuo na izlazak sa Miss Ohaja 2012 Odri Bolt. Međutim, pronađen je mrtav u stanu, sa šest metaka u telu. Hubers je pozvala 911 nakon pucnjave i rekla:

- Gospođo, ubila sam dečka.

Tvrdila je da ju je Poston gurnuo na nameštaj pa mu je u samoobrani prvi metak ispalila u lice. Međutim, njene tri cimerke iz zatvorske ćelije su svedočile kako je govorila da je Postonu dala ‘operaciju nosa kakvu je oduvek želeo’.

Takođe su dodale da Hubers ne oseća nikakvo kajanje zbog ubistva svog dečka.

Njihova svedočanstva poklapaju se s onime što je Hubers govorila istražiteljima. Naime, i njima je rekla kako je Postonu dala operaciju nosa koju je želeo, misleći pritom da ga je hicem pogodila ravno u nos. Požalila se i kako nikad neće moći naći supruga sad kad se zna da je u samoobrani ubila dečka.

Kad su istražitelji izašli van iz prostorije, nadzorna kamera je snimila njeno neobično ponašanje. Počela je da pleše i peva:

- Ubila sam ga, ubila sam ga! Jesam. Da, učinila sam to. Ne mogu da verujem da sam to učinila.

Tokom drugog suđenja prisetila se kako je s Postonom izašla na dejt na svoj 20. rođendan, u aprilu 2011. godine, nakon što su se upoznali na Fejsbuku.

Šejna sa dečkom kojeg je ubila
Šejna sa dečkom kojeg je ubila foto: Facebook printscreen

Rekla je kako ga se već tada bojala i da je imala osećaj da mora da radiono što joj on kaže. Nastavili su ‘da izlaze’, a sve je krenulo nizbrdo, kako je rekla, kad je 2012. odbila seks s njim.

- Želeo je da sam njegova tajna djevojka. Tražio je od mene da pričam 25 posto manje. Uvek mi je govorio da previše pričam. Hteo je i seks utroje - samo je deo opširnog izlaganja ove devojke, koju je, naravno, podržao i njen branitelj rekavši da ju je Poston želeo samo zbog seksa.

Međutim, Postonova rođaka je u svedočenju istaknula kako je pokojnik hteo više puta da raskine tu vezu. Tužilaštvo ju je okarakterisiralo kao hladnokrvnu ubicu. Na kraju je porota odlučila i Šajnu po drugi put proglasila - krivom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.