UNIŠTILA MI JE SKUPU VENČANICU VEČE PRE SVADBE! Ovo je ispovest mlade koja je SVEKRVU zatekla u nezgodnoj situaciji!
Foto: Printscreen/Infopult

trpela maltretiranje

UNIŠTILA MI JE SKUPU VENČANICU VEČE PRE SVADBE! Ovo je ispovest mlade koja je SVEKRVU zatekla u nezgodnoj situaciji!

Besna mlada od korisnika Redita zatražila je i pravni savet jer planira svoju svekrvu da tuži ako bi dobila novac za haljinu

Objavljeno:

Dosta žena ima problem sa svekrvama, ali iskustvo ove mlade je sve prevazišlo.

Jedna buduća mlada ostala je sablažnjena kad je zatekla svoju buduću svekrvu kako isprobava njenu venčanicu. Bila je to poslednja kap koja je prelila čašu strpljenja kod mlade žene, jer majka njenog odabranika stalno je prigovarala, kritikovala i negodovala oko svega što bi se njih dvoje dogovorili.

Mlada koja živi u Virdžiniji u SAD-u s čitateljima Redita podelila je svoju horor priču o uznemiravajućem ponašanju majke svog verenika, koje je postajalo sve gore što se venčanje približavalo. Kako je napisala, sve je započelo kada je par objavio da će se venčanje održati u Kolumbiji.

Mladoženjina majka redovno se žalila zbog troškova putovanja i njenog verovanja da 'niko ne govori engleski' u toj latinoameričkoj zemlji, osim toga brinula se da će dobiti malariju pre nego je neko ubije.

Osim toga kritikovala je i verenički prsten, uređenje kuće budućih mladenaca, a mladi je savetovala da pripazi na kalorije pre svadbe.

Ali, cela situacija dobila poprimila je obličje bizarnog kada je mlada zatekla buduću svekrvu kako se koprca u njenoj venčanici.

- Ušla sam u našu spavaću sobu i pronašla svoju buduću svekrvu kako se muči da preko glave skine moju haljinu - ALI ZAPELA JE! Izlanula sam: 'Koji je ovo đavo?' a ona je počela mucati: 'O moj bože, o moj bože, O MOJ BOŽE!" - napisala je užasnuta mlada žena.

U strahu da joj se ne podere delikatan, proziran zadnji deo, uksuzne venčanice koju je kupila u dizajnerskoj radnji Galia Lahav, mladenka je pokušala da pomogne starijoj ženi da se iskobelja iz nje. Nisu uspele, ukrasi su potpuno uništeni, rasporen je patentni zatvarač sa strane, a na šlepu joj je ostavila prljav otisak noge.

Kao da to nije bilo dovoljno, mlada je saznala da je svekrva haljinu navukla, a da na sebi nije imala donji veš. I mlada i njen budući muž jako su uznemireni zbog tog što se dogodilo.

- Mislim da se kuj* u stvari pretvarala da je ona mlada... što je krivo, iz toliko mnogo razloga - napisala je očajna mlada žena.

Na kraju se ulovljena svekrva nije ni ponudila da plati popravak haljine, koja je dizajnirana i sašivena u ateljeu visoke mode u Tel Avivu i koja je bila veoma skupa. Umesto toga održala je predavanje mladi što je 'potrošila toliko novca na venčanicu'.

Besna mlada od korisnika Redita zatražila je i pravni savet jer planira svoju svekrvu da tuži ako bi dobila novac za haljinu.

- Znam da je to samo haljina, ali to ide dalje od haljine - napisala je.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/100posto.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.