MAMA, UBIĆE TE! Ćerka ju je upozoravala da je njen novi partner OPASAN, a onda su se zle slutnje ostvarile!
Foto: Facebook printscreen

nasilje nad ženama

MAMA, UBIĆE TE! Ćerka ju je upozoravala da je njen novi partner OPASAN, a onda su se zle slutnje ostvarile!

Amelijin svet se srušio

Objavljeno:

Amelija Karnštajn upozoravala je svoju majku da njen novi partner, koji je već imao dosije u policiji, loš po nju.

Njena mračna upozorenja su se ostvarila - Amelijinu majku, Dženet Skot, izbo je i pregazio Sajmon Melors, nakon što je ona saznala da je nedavno izašao iz zatvora "Prl blek".

Melors (56) je proveo 12 godina u zatvoru zato što je ubio svoju suprugu 1999. godine.

Upoznao je Amelijinumajku u baru u Notingemu, i zbližili su se, ali je od nje krio svoju kriminalnu prošlost.

Amelija se priseća tog vremena:

- Mama je bila veoma zaljubljena i verovala je da je bezbedna sa njim jer je krio od nje svoje zločine. Kada mi je rekla da je bio osuđivan, počela sam da histerišem i rekla sam joj: "mama ne možeš ovo više da radiš, ubiće i tebe" - priča ona.

Njena porodica sada traži odgovore zašto policija nije drugačije reagovla, zato što je njena majka Melorsa nekoliko puta prijavljivala zbog zlostavljanja.

- Mama je ostala sa njim do Nove godine, jer nije želela da on provede prvi doček van zatvora sam. Nije znala da će joj to biti poslednje. Čak mu je ponudila da ostanu prijatelji, ali onda je počeo svaki dan do posla. Zvala me je stalno i pričala da se brine šta bi se dogodilo ako bi se pretvarala da ga ne vidi - priča nesrećna ćerka.

Amelija pohađa koledž, ali je redovno posećivala majku. A onda se 29. januara dogodilo najgore.

- Bila sam na univerzitetu kada je policija došla. Znala sam da joj je nešto uradio. Ispričali su da je sve počelo u kući, gde ju je izbo, ali bila je još živa kad je pregazio u blizini kuće. Moj svet je počeo da se ruši. Iako nisam bila iznenađena što je to uradio, nisam mogla ni da zamislim da ću izgubiti majku - kaže Amelija.

Sada Amelija pokušava da održi sećanje na svoju majku živim.

- Mama je deo našeg svakodnevnog života - svuda su njene slike i često je pomenemo u razgovoru. Imala je tri smernice u životu: uvek putuj, uvek stavi porodicu ispred svega, i uvek zamišljaj svet u najboljem izdanju. Trudimo se da živimo prema tome - rekla je.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Dailymail.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.