SRBIN SLUČAJNO ZASPAO NA NUDISTIČKOJ PLAŽI: Kada se probudio, dočekalo ga je IZNENAĐENJE!
Foto: Profimedia

NEOBIČNO ISKUSTVO

SRBIN SLUČAJNO ZASPAO NA NUDISTIČKOJ PLAŽI: Kada se probudio, dočekalo ga je IZNENAĐENJE!

Iluzije o zgodnim nagim ženama bile su mu raspršene

Objavljeno:

Andrija R. iz Srbije se slučajno, dok je letovao u Grčkoj, našao na nudističkoj plaži.

Svoje iskustvo opisao je u Fjesbuk grupi "Live form Greece".

- Još iz tinejdžerskih i momačkih dana, nudizam je za mene predstavljao tajanstvenu i uzbudljivu kategoriju. Da li zbog udaljenosti samih plaža, skrivenog prilaza ili moje bujne mašte, meni se u glavi stvarale svakakve slike. Zamišljao sam da su nudističke plaže pune mladih golih devojaka, lepih kao iz vile Hju Hefnera, ograđene bodljikavom žicom i brkatim čuvarom na ulazu koji kaže "skidaj gaće ili pucam" - objašnjava Andrija kakva su mu bila predubeđenja, priznavši da su za njih odgovorni loši američki filmovi.

On nije znao kakvo iskustvo nudi nudistička plaža, jer "niti je nudista, niti voajer". Međutim, ovog leta je doživeo ono što da je zanimalo, i to slučajno.

Andrija dalje piše da je odmah po dolasku na ostrvo Naksos, sa društvom otišao na plažu Plaka, koja je dosta velika , i ima uređene i slobodne delove, a oni su se posle plivanja smestili u ležaljke i zadremali.

- Budim se: pored mene leži go muškarac, kao od majke rođen. Raskrečio noge, valjda sunča unutrašnju stranu butina, šta drugo? Pogledam oko sebe, sve golaći, i ženski i muški. Alo bre, šta je ovo, gde je žica, gde je brkati čuvar, gde su zečice? - piše on.

Zapravo je to bila nudistička plaža, da čak postoji i tabla na kojoj to piše, ali da pravila nisu stroga, te su autor i njegovo društvo ušli u "harem, a da ih nijedan evnuh nije zaustavio".

- Društvo je mešano: mi "normalni" obučeni i oni "normalni" goli. Taj miks je veoma nezgodan. Sve vreme, mozak šalje instrukcije, "gledaj gore, digni pogled, gledaj ih u oči"... Ali moje nenudističko nenaviknuto oko odbija komande i po pravilu spušta pogled i meri ko sa čime raspolaže.

Da su mu sve iluzije raspršene, potvrdio je i opisom samih nudista, za koje kaže da su mahom stariji ljudi, u pedesetim i šezdesetim godinama, koji su "pronašli unutrašnji mir, zen".

- Stopljeni s prirodom uopšte ne reaguju na svet i poglede oko njih, mada, moram da primetim, sa telima koje je zemljina teža odavno savladala, pa sve što može da visi stvarno i visi - iskustvo je njegovo.

Autor je zatim predložio da na pomenutoj Fejsbuk stranici bude objavljen spisak nudističkih plaža u Grčkoj, kako bi ljudi znali gde mogu (ili ne mogu) da odu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.