UGLEDNI AKADEMICI PRETVORILI SU SE U HLADNOKRVNE UBICE: Ovi profesori su pobili svoje porodice na nezamislivo užasne načine!
Foto: Youtube printscreen

nasilje nad ženama

UGLEDNI AKADEMICI PRETVORILI SU SE U HLADNOKRVNE UBICE: Ovi profesori su pobili svoje porodice na nezamislivo užasne načine!

Jedan je koristio kofer, drugi loptu za jogu

Objavljeno:

Ugledni akademik iz Hong Konga uhapšen je zbog sumnje da je ubio svoju ženu, a delove njenog tela sakrio u koferu!

Istovremeno, grad je potresao slučaj o još jednom bizarnom ubistvu - drugi univerzitetski profesor je optužen da je ubio ženu i ćerku pomoću lopte za jogu, koja je bila napunjena smrtonosnim gasom.

Zvaničnik policije Lov Kvok-hoi indetifikovao je prvog ubicu kao Čong Ki-čunga, profesora na univerzitetu Hong Konga i člana veća te ustanove.

- Siguran sam da ste tužni i šokirani kao ja. Iako su detalji nejasni, jasno je da se dogodila tragedija koja će uticati na sve studente i profesore. Naše misli su sa ožalošćenima u ovim teškim vremenima - rekao je potpredsednik univerziteta Ćang Zang.

Uhapšeni Čong je danima pre privođenja poslao mejl studentima da policija trenutno istražuje slučaj nestale osobe iz njegove porodice i da će zbog toga biti često u kampusu.

Policija je saznala da se Čong posvađao sa svojom suprugom u vezi njihove ćerke, koja je kasnije na kampusu postavljala poster svoje majke koja je ubrzo nestala.

- Nakon što smo dobili prijavu, proverili smo nadzorne kamere. Nismo videli da je gospođa napuštala zgradu, ali smo videli kako profesor premešta veliki kofer - objasnio je Lov Kvok-hoi.

Oni su zatim pretresli Čongovu kuću i pronašli kofer, iz kojeg je curela krv i koji je zaudarao. Kada su ga otvorili, pronašli su telo žene u donjem vešu, sa metalnom žicom oko vrata.

Čongovo hapšenje dolazi u vreme kada je grad već zaokupljen zločinom još jednog profesora, Malajca Kav Kim-suna, optuženog da je ugljen-monoksidom iz joga lopte ubio svoju porodicu.

Muškarac koji je džogirao pronašao je tela Kavove žene i ćerke u žutom Mini Kuperu u severnoistočnom delu Hong Konga. Unutra je pronađena i probušena lopta za jogu.

Kav poriče ubistva, ali kolege na fakultetu su ga videle kako loptu puni smrtonosnim gasom, a rekao je da mu je to potrebno za eksperiment.

Policiji je kasnije rekao i da je gasom hteo da otera pacove iz svog doma.

Zapravo, Kavova supruga je otkrila njegovu aferu sa studentkinjom, ali on nije hteo da joj da razvod. Kav je čak rekao da je njegova ćerka bila depresivna i da je možda počinila samoubistvo.

Hong Kong u poslednje vreme potresaju zločini.

Svetski mediji pisali su i o slučaju Rurika Jutinga, britanskog bankara koji je u svom skupom stanu mučio i ubio dve žene.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/CNN.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.