DEVOJKA POGINULA DOK JE POLAGALA VOZAČKI ISPIT: Naleteo je VOZ i za nju nije bilo spasa (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube

tragedija

DEVOJKA POGINULA DOK JE POLAGALA VOZAČKI ISPIT: Naleteo je VOZ i za nju nije bilo spasa (VIDEO)

Mlada devojka poginula je prošlog četvrtka

Objavljeno:

Mlada devojka koja je polagala vozački ispit u poljskom selu Zaskale poginula je prošlog četvrtka nakon naleta voza na automobil. Nesreća se dogodila kada joj se automobil ugasio na pružnom prelazu.

Kako navodi Daily Mail, poginula je 18-godišnja Angelika dok je ispitivač istrčao iz automobila nekoliko trenutaka pre udara. Nesrećni slučaj snimile su nadzorne kamere poslovnog objekta koji se nalazi blizu pruge.

Na snimci se vidi kako crveni Suzuki Baleno staje na pruzi dok iz njega istrčava ispitivač (62) kojeg nisu imenovali. Nekoliko trenutaka kasnije voz udara u automobil i gura ga niz prugu.

– Kada smo dotrčali do automobila devojka je bila još uvek vezana. Ispitivač je stajao kraj nje i nije napravio ništa – rekao je Rafal Kwak, očevidac nesreće.

Dodao je kako je od njega tražio prvu pomoć, no on ju nije mogao naći.

– Još uvek je disala, no bilo joj je sve lošije. Umrla je pred našim očima – rekao je Kwak.

Drugi očevidac koji je hteo da ostane anoniman rekao je kako joj je nedostajalo još pola metra da se spasi. Rekao je i kako je mašinovođa nekoliko puta oglasio sirenu.

Onda sam video kako voz gura automobil ispred mene – rekao je. Angelika je pretrpela veliki broj povreda te je prebačena u bolnicu u grad Nowy Targ gde je preminula.

(Espreso.co.rs/Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.