USVOJILA JE ŠTENCE, A KAD SU PORASLI SAČEKALO JE IZNENAĐENJE! To nisu bili PSI! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Facebook

Iznenađenje!

USVOJILA JE ŠTENCE, A KAD SU PORASLI SAČEKALO JE IZNENAĐENJE! To nisu bili PSI! (VIDEO)

Kaže kako je kontaktirala AWAP, udruženje za zaštitu divljih životinja, ali njihovi su kapaciteti već u potpunosti popunjeni

Objavljeno:

Žena koja je pronašla štence za koje se na kraju ispostavilo da su šakali još se jednom oglasila na svojoj Fejsbuk stranici i kaže da će joj trebati pomoć kako bi ih negovala.

- Jedan dan pre četiri meseca dobili smo poziv o pet ostavljenih štenaca u polju u kartonskoj kutiji usred ničega. Bili su stari nekih 5-7 dana. Nakon dve nedelje dvoje ih je izgubilo borbu - curica i dečko zaklopili su svoje oči zauvek uprkos svim naporima da prežive. Njih tri su napredovale. Do nekih njihovih navršenih dva meseca starosti nismo znali koja su vrsta. Na početku smo mislili da su male lisice, ali ipak se ispostavilo da su curice šakali, napisala je vlasnica Fejsbuk stranice Alfa team Canis Aureus.

Kaže kako je kontaktirala AWAP, udruženje za zaštitu divljih životinja, ali njihovi su kapaciteti već u potpunosti popunjeni. Takođe, kontaktirala je i Ministarstvo poljoprivrede.

Šakali se, prema njenim rečima, više ne mogu vratiti u divljinu. Uz nju su već četiri meseca, naviknuti su na ljude i to bi za njih u divljini moglo predstavljati popriličnu opasnost.

- Sada mi treba vaša pomoć da ostvarim taj svoj san za njih da napravimo to stanište i da bezbrižno žive, navela je slučajna vlasnica malih šakala i najavila da će svoj plan za zbrinjavanje šakala objaviti na svojoj Fejsbuk stranici kao i kakva će joj pomoć pri tome biti potrebna.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.