TOKOM VOŽNJE JE PRIMETILA DA JOJ MOTOR ČUDNO RADI! Od onoga što je našla kad je podigla poklopac SVAKOJ ŽENI BI NOGE OTKAZALE OD STRAHA
Foto: Prinstcreen/YOutube

šok!

TOKOM VOŽNJE JE PRIMETILA DA JOJ MOTOR ČUDNO RADI! Od onoga što je našla kad je podigla poklopac SVAKOJ ŽENI BI NOGE OTKAZALE OD STRAHA

Policija je pronašla vlasnika životinje, zmija je nestala prije čak mjesec i pol, a vlasnik ju je držao nezakonito

Objavljeno:

Dok je vozila svoj terenac, jedna žena u Visconsinu je primetila da joj motor čudno radi pa se zaustavila i, nakon što je otvorila poklopac, ugledala velikog pitona, dugog 1,2 metra. To ju je, naravno, užasnulo pa je pozvala policiju da ukloni zmiju. Budući da su se na mestu na kojem je automobil bio pojavila dvojica službenika, Peters i poručnik Sauriol, njih su dvojica pokušali da izvuku zmiju, ali nisu uspeli. – Neverojatno je jaka – kazali su pritom.

Policajci su se potom obratili centrali koja je pronašla stručnjaka za zmije koji je zmiju izvukao iz terenca i premestio na sigurno.

Policija kaže da je tvrdoglavi reptil dobro te da je samo umoran i preplašen. Putem društvenih mreža pronašla je vlasnika životinje, a ispostavilo se da je zmija nestala pre čak mesec i po i da je vlasnik drži nezakonito.

Zbog toga je kažnjen novčano s 313 dolara i nije sigurno da će je dobiti natrag.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.