DEČAK PLAVIH OČIJU OSTAVLJEN JE U KARTONSKOJ KUTIJI: 64 godine kasnije saznao je TEŠKU ISTINU zbog koje su ga roditelji ostavili u telefonskoj govornici (FOTO)
Foto: Printscreen/Twitter/Daily Mirror

tuga!

DEČAK PLAVIH OČIJU OSTAVLJEN JE U KARTONSKOJ KUTIJI: 64 godine kasnije saznao je TEŠKU ISTINU zbog koje su ga roditelji ostavili u telefonskoj govornici (FOTO)

Mediji su dete nazvali dečak plavih očiju, a beba je brzo postala glavna vest jer niko nije mogao da shvati odakle je došao

Objavljeno:

Bilo je to hladno jutro u januaru 1954. kada su dvojica dostavljača hleba videla napušteno dete u Lančesteru, u Ohaju, prenosi Mirror.

Robert Wilson Sr i Robert Wilson Jr videli su da se nešto kreće unutar obližnje telefonske govornice i odlučili su da provere o čemu se radi. Tamo je bio dvomesečni dječak, odbačen u kutiji s pokrivačem i bocom mleka. Mediji su dete nazvali 'dečak plavih očiju', a beba je ubrzo postala glavna vest jer niko nije mogao da shvati odakle je došao. Ali sada, 64 godine kasnije, tajna je konačno rešena.

Nakon što ga usvojili Stenli i Vivijan Denis, dali su mu ime Steve, a odrastao je sa svojom novom porodicom u Arizoni. Steve je oduvek znao da je usvojen, ali nikada ga nije zanimala istina o njegovim biološkim roditeljima - sve dok njegova deca nisu postala tinejdžeri i podstakla ga da pronađe odgovore. - Uvek su bili zaista znatiželjni. Tata, odakle dolaziš? Koje je tvoje nasleđe? - govori Steve. Odlučio je da uradi DNK test preko Ancestry.com. Tri meseca kasnije, dobio je svoje rezultate - i pronašao prvo rođaka koji je rekao da zna ko je njegova majka. Nakon što je to otkrio, ubrzo je shvatio da ima i polusestru, koja mu je rekla da mu je majka živa i da živi u Baltimoru. Njegova majka je imala samo 18 godina kad je rodila Stivaa. Njegov otac joj je rekao da će se venčati samo ako se reši deteta. Složila se, pa je uzeo dete i stavio ga u telefonsku govornicu. Ali umesto vjenčanja, čovek je nestao. Majka se konačno preselila, udala za drugog i rodila dve kćeri.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.