U OVO JE PAKOVALA DECI RUČAK?! Kada je otvorila plastične posude, ono što je videla UŽASNULO JU JE! (FOTO)
Foto: Profimedia

upozorenje za roditelje!

U OVO JE PAKOVALA DECI RUČAK?! Kada je otvorila plastične posude, ono što je videla UŽASNULO JU JE! (FOTO)

Grejs je bila užasnuta onim što je videla

Objavljeno:

Početak nove školske godine je sve bliže i bliže, a roditelji moraju ponovo planirati obroke za svoju decu, prenosi Mirror.

Oni koji pakuju ručak za svoje najmlađe u tapervere ili plastične posudice, prvo će ih dobro oprati kako bi maknuli svu moguću buđ i bakterije koje su se s vremenom mogle nakupiti te ih pripremiti za početak korišćenja.

Jedna je majka na isti način htela da proveri kutiju za ručak svog deteta i užasnula se onim što je videla. Grejs Bolen je napisala na Fejsbuku: - Dakle, danas me nešto potstaklo da otvorim plastični deo posudice za ručak mog deteta.

Apsolutno sam užasnuta onim što sam videla, piše Bolen.

Grejs je otkrila da su kutije za ručak zapravo bile prekrivene tamno zelenom buđi.

- Osećam se grozno kad se setim da su moja deca jela ručak iz ovih posuda. Svako veče sam ih prala i ostavljala da se do jutra osuše, rekla je te napomenula kako se plava kutija za ručak koristi oko 9 meseci, a žuta oko 12 meseci.

- SAVET: nemojte kupovati kutije za ručak u kojima ne možete očistiti sve delove. Podelite ovaj status. Roditelji trebaju znati, napisala je uznemirena majka. Post je ubrzo postao viralan, a već sada ima gotovo 2000 komentara od zgroženih roditelja koji će sada biti oprezniji i detaljnije pregledavati posudice iz kojih njihova deca jedu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.