Ovo zanima i roditelje i decu: Koliko droga ostaje u vašem organizmu? (FOTO) (VIDEO) (GIF)

ko može da prođe test

Ovo zanima i roditelje i decu: Koliko droga ostaje u vašem organizmu? (FOTO) (VIDEO) (GIF)

O štetnosti opijata često se govori, a posledice koje ostavljaju na organizam mogu biti fatalne
Objavljeno:

Upotreba alkohola i droge je veoma česta, ali malo se zna o tome koliko dugo oni ostaju našem organizmu. Neke od najopsanijih droga zadražavaju se kratko, dok lakše droge, poput marihuane mogu da se detektuju veoma dugo. Ovaj kuvar sprema sebi koku, ali ne živinu! (VIDEO) U tom kontekstu, uživaoci marihuane se mogu kažnjavati neproporcionalno više, dok oni koji koriste heroin, LSD ili kokain mogu lako da se izvuku. Kako bismo se malo više pozabavili ovom temom, pronašli smo odgovore na pitanje - koliko dugo droga ostaje u organizmu? O štetnosti opijata često se govori, a posledice koje ostavljaju na organizam mogu biti fatalne. 1. Alkohol - Nakon pijanstva, alkohol u urinu ostaje od tri do pet dana, a u krvi se zadržava deset do dvanaest sati. U kosi ipak ostaje nešto duže, čak 90 dana.

Wikimedia
2. Amfetamin - On se u urinu zadržava od jednog do tri dana, dok je u krvi oko 12 sati, a u kosi 90 dana.
Wikimedia
3. Barbiturati - Ovi lekovi se u urinu mogu naći dva do četiri dana, a u krvi jedan do dva dana. I ovog puta najduže strada kosa, 90 dana.
Wikimedia
4. Kanabis - Jedna od omiljenih droga mladih, ostaje u urinu sedam do trideset dana. a u krvi oko dve nedelje. U kosi se može pronaći 90 dana.
ganjuana.com
5. Kokain - ova opasna droga, koja izaziva tešku zavisnost, može se naći u urinu tri do četiri dana, dok je u krvi od jednog do dva dana. U kosi se kokain zadržava 90 dana.
Wikimedia
6. Heroin - On se u urinu zadržava tri do četiri dana a u krvi do dvanaest sati. Kao i u prethodnim slučajevima, u kosi se može pronaći 90 dana.
livescience.com
7. LSD - Poznatiji kao sličice, ostaje u urinu od jednog do tri dana, dok je u krvi samo dva do tri sata. U ovom slučaju, u kosi se zadržava 3 dana.
8. MDMA - Ove tabletice ostavljaju trag u urinu tri do četiri dana, a u krvi jedan do dva dana. Ipak, u kosi su 90 dana.
Wikimedia

9. Metamfetamin - Ostaje u urinu tri do šet dana, a u krvi se zadržava između 24 - 36 sati. Ovaj opijat u kosi se može naći do 90 dana
Wikimedia
10. Morfin - On se u urinu nalazi dva do tri dana, a u krvi šest do osam sati. I u ovom slučaju u kosi ostaje 90 dana
Wikimedia
valijum, marihuana se najduže zadržava u organizmu i moguće je detektovati na testovima. Dakle, ukoliko popušite džoint tragovi marihuane se mogu detektovati 30 dana u suprotnosti sa detekcijom težih droga kao što su kokain, heroin i metamfetamin

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.