U VRTIĆU SU IM REKLI DA ĆERKU MORAJU DA OBLAČE ŽENSKASTIJE: Brutalan odgovor roditelja zakucao je VASPITAČE! (FOTO)
Foto: Facebook

da li je ovo normalno?!

U VRTIĆU SU IM REKLI DA ĆERKU MORAJU DA OBLAČE ŽENSKASTIJE: Brutalan odgovor roditelja zakucao je VASPITAČE! (FOTO)

Uprkos ovom incidentu, Stiv je ocenio vrtić sa 10 od mogućih 12, rekavši da je to apsolutno neverovatan vrtić koji se fokusira na rano obrazovanje i igru na otvorenom

Objavljeno: 24.08.2018. 12:06h
  • 2

Kada ostavljaju svoju decu u vrtiću roditelji imaju milion stvari o kojima brinu. Pelene, na primer, ili hrana, ili odeća za presvlačenje. Međutim, ono o čemu roditelji ne brinu kada ostavljaju svoje dete u vrtiću je da li ono nosi odeću u kojoj više liči na dečaka ili na devojčicu. To ni ne bi trebalo da bude nešto o čemu roditelji razmišljaju, ali neki danski vaspitači misle drugačije.

Nedavno je Stiv Rold na "Redditu" podelio iskustvo koje su on i njegova supruga Džesika imali sa vrtićem gde svakog dana ostavljaju svoju ćerkicu.

Nekoliko starijih vaspitača je sugerisalo da ovi roditelji počnu da oblače svoju ćerku "ženskastije", što bi značilo da ona treba da počne da nosi više haljina ili šnala u kosu, kako bi druga deca znala da je ona devojčica.

- Kao roditelj, stvarno morate da izaberete šta su vaši prioriteti i gde ćete uložiti svoju energiju i resurse. Ako imate vremena, novca i naklonosti da oblačite svoju ćerku ili sina u haljine za princeze ili frakove i to vas čini srećnim, svakako to uradite. Ali, to nije nešto što mi želimo u ovom trenutku. - rekao je Stiv Rold.

- Nismo se trudili da saznamo pol našeg deteta unapred, tako da je većina onoga što moja ćerka sada nosi, odeća koju smo kupili pre nego što smo znali da će nam dete biti devojčica, a sve je prilično polno neutralno. Bez obzira da li je to kulturna ili generacijska stvar, u potpunosti smo shvatili da su u vrtiću samo pokušavali da budu korisni. Možda su oni mislili da je glupo što oblačimo našu ćerku "drugačije" ili možda jednostavno nisu hteli da odgovaraju na pitanja druge dece o tome zašto naša beba nije obučena u roze boju i cvetiće. - dodao je Stiv Rold.

Uprkos ovom incidentu, Stiv je ocenio vrtić sa 10 od mogućih 12, rekavši da je to apsolutno neverovatan vrtić koji se fokusira na rano obrazovanje i igru na otvorenom. Stiv i njegova supruga ne misle da je ova specifična situacija dramatična koliko to čitav Internet misli, ali shvataju da se slične stvari dešavaju i drugim roditeljima.

- Moja supruga je samo pokušavala da komentar vaspitača učini duhovitim, pa je zato kao odgovor npravila ovu fotografiju. - rekao je Stiv.

Roditelji su ovak odgovorili vaspitačici
Roditelji su ovak odgovorili vaspitačici foto: Facebook

BONUS VIDEO: 

Ovo je mladić koji žonglira na sred raskrsnice u Beogradu!

(Espreso.rs / boredpanda.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media