ZATRUDNELA JE SA 11 GODINA, RODILA SA 12: A otac deteta je jedan član NJENE PORODICE (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube

ŽIVELA U PAKLU DROGE I ALKOHOLA

ZATRUDNELA JE SA 11 GODINA, RODILA SA 12: A otac deteta je jedan član NJENE PORODICE (VIDEO)

Nakon što je rodila s 12 godina čak dve godine je krila ko je otac

Objavljeno:

Tresa Midlton je bila jedna od najmlađih majki u Velikoj Britaniji. Ostala je trudna s 11 godina, a rodila je s 12. Njena majka je bila zavisnica od droge i alkohola.

- Ponašala sam se kao da imam dvadeset godina, a imala sam samo devet. Počela sam da pijem, drogiram se i da se družim sa starijima - kaže Tresa. Brat je počeo da je seksualno zlostavlja kada je imala sedam godina, a silovao ju je kada je ima 11. On je tada imao 15. To je bilo 2006. godine, a Tresu su tada prisilili da bebu da na usvajanje. Tresa i njen partner Daren Jang (31) su danas roditelji. Imaju ćerku, koja se rodila u oktobru prošle godine.

- Arijanu jako volim, ali bih želela da upozna svoju sestru. Govorim joj već sada da ima sestru i to joj nikada neće biti tajna. Nadam se i da će se one upoznati jednog dana - rekla je novinarima Tresa u februaru.

Tresa je nakon što je rodila s 12 godina čak dve godine krila ko je otac. S 14 godina se slomila i rekla socijalnoj radnici da je otac deteta njen brat Džejson. Nakon što je DNK pokazao da je to istina, Džejson je 2009. godine osuđen na četiri godine zatvora. Tresa je svoju ćerku poslednji put videla kada je dete bilo staro tri godine. Nakon toga je samo smela da joj šalje pisma.

- To mi je bilo jako teško i pala sam u depresiju. Počela sam da pijem i da se drogiram. Ipak, danas sam čista i izgradila sam novi život s Darenom - kaže Tresa. Ona je 2012. godine bila trudna drugi put, ali je pobacila. Samo tri dana kasnije majka joj je umrla od upale pluća.

- Izgubila sam dete i majku u istoj nedelji. To mi je teško palo. Žao mi je što moja majka nikada neće upoznati Arijanu. Znam da bi bila ponosna na nju - kaže Tresa.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.