KONTEJNER NAPAO DVA AUTOMOBILA: Morate ovo da vidite svojim očima! (VIDEO)
Foto: Printscreen/ YouTube

vozači u neverici

KONTEJNER NAPAO DVA AUTOMOBILA: Morate ovo da vidite svojim očima! (VIDEO)

Nesvakidašnji saobraćaj u Turskoj

Objavljeno:

Svako od nas dok upravlja svojim automobilom obraća pažnju na saobraćajne znake, pešake, bicikliste, motorcikliste i ostale učesnike u saobraćaju ne bi li što savesnije i bezbednije stigao na svoje odredište.

Vozači u Turskoj najverovatije obraćaju pažnju na gore navedene stvari ali, priznaćete nikome od nas nikada nije palo na pamet da treba u toku vožnje da obratimo pažnju na kontejner koji uobičajeno, stoji pored trotoara.

Naime, na Youtubu kruži video-snimak na kom se vidi kako se vozači automobila u Turskoj najopuštenije kreću uzbrdicom koja nije prometna, što je redak slučaj u Turskoj.

Najednom, na njih je naleto četvorotočkaš iz suprotnog smera. Ne, to nije bio ni automobil iz suprotnog smera, ni kamion već, ni manje ni više, kontejner za smeće.

On se otkotrljao na svoja četiri točka kao da ga je neko odgurno baš u pravcu ovih automobila ne bi li izazvao sudar, a samim tim i oštećenje. Nije poznato kako je do ovoga došlo, ali je sigurno da su se vozači našli u neverici.

Iako su, najverovatnije, na trenutak bili iznenađeni, ipak, pokazali su svoju spretnost i na najbolji mogući način izbegli sudar. Mada, izgledalo je kao da su naviknuti na ovakve ispade, pa je s toga, jedan vozač najnormanije nastavio svojim putem dok je drugi zastao, ali samo na trenutak.

U nastavku pogledajte kratak video-snimak:

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.