NAJMONSTRUOZNIJI ZLOČIN U 2018: Otac IZBO SVOJU BEBU NASMRT dok je vikao ISUS DOLAZI! (VIDEO)
Foto: Printscreen / Twitter / James Rose

horor!

NAJMONSTRUOZNIJI ZLOČIN U 2018: Otac IZBO SVOJU BEBU NASMRT dok je vikao ISUS DOLAZI! (VIDEO)

Istraga je u toku

Objavljeno:

Teksaška policija istražuje motiv koji se krije iza besmislenog čina nasilja u kome je muškarac vrišteći ubadao 16-mesečnog mališana do smrti u javnosti, uprkos pokušaju naoružanih suseda da ga zaustave.

Napadač je viknuo pre nego što je svoje dete ubio nožem u zajedničkom delu Oak Apartments-a u nedelju, rekli su iz poilicijskog odeljka Levisvila nakon što su ispitani svedoci strašnog incidenta. "Prema podacima koje imamo, osumnjičeni je izašao iz stana i nosio dete, i vikao vrlo jako neke stvari o religiji i" Isus dolazi ", rekao je policijski kapetan Jesi Hunter.

Trenutak kasnije, čovek je stavio sina na zemlju i uboo ga nekoliko puta sa malim nožem. Jedan od komšija, koji tek treba da bude identifikovan, požurio je da spas pucajući tri puta sa njegovog balkona. Uspeo je da pogodi napadača u nogu "kako bi efikasno okončao napad na dete", rekao je Hunter, naglasivši da je tragedija "najverovatnije najgora u njegovih 20 godina" u policiji.

Čovek i dete su smešteni u bolnicu, a momak je ubrzo podlegao povredama. 27-godišnji otac, čije ime još nije pušteno, uhapšen je nakon lečenja. U ponedeljak popodne bio je u zatvoru grada Levisville. Vlasti tek treba da optuže napadača, u očekivanju rezultata toksikologije. Istraga je u toku. Vlasti i dalje pokusavaju da pronađu motiv za napad koji se desio dok je majka bila na poslu. Prema policiji, porodica nije imala istoriju sa policijskim službama ili dečjim zaštitnim uslugama.

Osoba koja je otvorila vatru da zaustavi napad neće se suočiti sa optužbama.

BONUS VIDEO:

AHA, HA, HA, KOLIKO SU SAMO URNEBESNI! Maca je udarila papagaja šapicom, a onda je on uradio nešto neočekivano! (VIDEO)

(Espreso.co.rs / RT)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.