IMAO JE 190 KILOGRAMA, A SADA SE PREPOLOVIO: Otkrio je trikove uz pomoć kojih je uspeo da dođe do željene težine! (FOTO)
Foto: Printscreen/Društvene mreže

kakva transformacija!

IMAO JE 190 KILOGRAMA, A SADA SE PREPOLOVIO: Otkrio je trikove uz pomoć kojih je uspeo da dođe do željene težine! (FOTO)

Za mesec dana uspeo je da izgubi 20 kilograma, što mu je pružilo veliko zadovoljstvo i motivaciju da nastavi borbu s gojaznošću

Objavljeno:

Ejup Demir (24) iz Hataya, u Turskoj, za godinu uz pravilnu ishranu i bavljenjem sporta izgubio je 80 kilograma, javlja Anadolu Agency (AA).

Demir se od detinjstva bori s gojaznošću, a kada je njegova težina iznosila 190 kilograma, odlučio je nešto da preduzme i promeni način života.

Želeo je da uradi operaciju podvezivanja stomaka, ali mu je nutricionista, uzimajući u obzir njegove godine, savetovao dijetu i bavljenje sportom.

Za mesec dana uspeo je da izgubi 20 kilograma, što mu je pružilo veliko zadovoljstvo i motivaciju da nastavi borbu s gojaznošću.

”Stideo sam se kada sam išao negde. Uvek sam razmišljao hoću li moći naći stolicu da sedem i da li će izdržati. Pokušavao sam naći prikladno mesto. Stideo sam se i prilikom ulaska u prodavnicu“, prisetio se Demir.

Prisetio se teških početaka, te dodao kako je vredilo pomučiti se na početku i postići željeni rezultat.

Ejup Demir
Ejup Demir foto: Printscreen/Društvene mreže

Prvo je prestao da se hrani nezdravo, a zatim se počeo više kretati.

”Vremenom sam počeo i trčati. U početku nekoliko krugova, a zatim sam se prijavio na nekoliko sportova. Sada se bavim fudbalom, odbojkom, košarkom, trčanjem, boksom i fitnesom“, dodao je Demir.

Kazao je kako želi biti primer i motivacija drugima koji su izgubili ili počinju gubiti nadu.

“Svima preporučujem sport i pravilnu prehranu. Do sada sam podstakao 100 ljudi da krenu mojim stopama. Idem gde želim i kupujem odeću koju želim“, pojasnio je.

Ejup Demir
Ejup Demir foto: Printscreen/Društvene mreže

Ipak, ne namerava stati nego dostići željenu težinu od 85 do 90 kilograma.

”Kupio sam bicikl i na posao idem njim“, dodao je Demir kojem je to jutarnja vežba.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Fokus.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.