NAJLUĐI APEL DO SADA! DOKTOR PREKLINJE: Dragi građani, prestanite da se sek*ate, prevruće je!
Foto: Shuter

apel

NAJLUĐI APEL DO SADA! DOKTOR PREKLINJE: Dragi građani, prestanite da se sek*ate, prevruće je!

Zbog previsokih temperatura ambulante su pune pacijenata sa srčanim problemima

Objavljeno: 13:04h

Izbegavajte vođenje ljubavi u vreme kada su temperature na vrhuncu, pogotovo oko podneva. Ta fizička aktivnost može biti prezahtevna po velikim vrućinama i uteče na vaše srce, upozorio je svoje sugrađane Julio Salas, šef lečničke komore u Santa Mariji, popularnom kolumbijskom turističkom odredištu, prenosi New York Post.

Zbog previsokih temperatura, koje se u ovim letnim danima penju preko 40 stupnjeva Celzijevih, ambulante u tom gradu su pune pacijenata sa srčanim problemima. Salas veruje i kako je seks po velikim vrućinama jedan od uzroka srčanih poteškoća pa je savetovao onima koji se ipak ne mogu suzdržati od telesnih strasti da to čine u primerenim uvetima.

- Pričekajte sumrak i noć, kada su temperature zraka znatno povoljnije za takve aktivnosti. Ako u kući imate klima uređaje, onda nećete imati nikakvih problema - rekao je.

Salas je objavio i ostale savete za izbegavanje dehidracije. Moli građane da piju dovoljne količine vode, izbegavaju izlaske na sunce u ranim poslepodnevnim satima te da nose laganu, svetlu odeću.

Bonus video:

Espreso tviter - Nadežda Biljić

(Espreso.24.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.