MOJ MUŽ I LJUBAVNIK SU DOBRI PRIJATELJI: Bila je u braku 11 godina, a onda je upoznala drugog - sada su SVI TROJE u vezi!
Foto: Facebook printscreen

poliamorija

MOJ MUŽ I LJUBAVNIK SU DOBRI PRIJATELJI: Bila je u braku 11 godina, a onda je upoznala drugog - sada su SVI TROJE u vezi!

Ona je otkrila da jednu nedelju živi kod jednog, a drugu kod drugog muškarca

Objavljeno:

Sara-Marija Karlstrom-Rantala (32) iz Finske bila je u srećnom braku, dok nije upoznala drugog muškarca i otkrila da je poliamorna.

Ona je vlasnica kafića, a svog muža Vila upoznala je u baru. U braku su već 11 godina.

Zatim je pre godinu dana upoznala Janija, koji radi u IT industriji, dok je snimala jedan film o rok bendu. Zaljubila se u njega i uskoro se saopštila obojici da želi da budu u poliamornoj vezi.

Iako su prvo obojica bili zatečeni, uskoro su shvatili da poliamorija "radi za njih" i od tada žive tako.

- Ja sam ona koja je odlučila da bude poliamorna, a momci su prvo bili malo šokirani. Izlazim sa obojicom, a oni su u međuvremenu postali dobri prijatelji. Nije legalno da budem udata za dva muškarca u Finskoj, zato sam i dalje zakonska žena Vilu, a 2020 Jani i ja ćemo imati vikinšku ceremoniju venčanja, a svešenik je naš prijatelj - priča Sara.

Sara priznaje da se povremeno pojavi i ljubomora, ali da je to prirodna emocija.

- Ponekad su Jani ili Vil ljubomorni kada jedan od njih dobije dan sa mnom. Ali pričamo o svemu otvoreno i provodimo dosta vremena zajedno što umanjuje ljubomoru. Za nas biti poliamoran znači da se volimo i da smo posvećeni jedni drugima. - priča ona.

Ona je otkrila da jednu nedelju živi kod jednog, a drugu kod drugog muškarca, kao i da je muž bolje prihvatio celu ideju od Janija. Takođe priča kako imaju problema da svojim roditeljima i rodbini objasne prirodu ove veze.

- Moja mama je bila šokirana i trebalo joj je vremena da shvati situaciju. Ali sada je sve u redu.

Saru nervira takođe to što njima postavljaju više pitanja o seksu nego "normalnim" parovima.

Uskoro će ova srećna trojka početi i da živi zajedno.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Dailymail.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.