Kreativno rešenje ili potez očajnika? LAŽIRAO SOPSTVENU SMRT DA BI ŽENA PRESTALA DA MU TRAŽI PARE! (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook

fotografija je postala viralna

Kreativno rešenje ili potez očajnika? LAŽIRAO SOPSTVENU SMRT DA BI ŽENA PRESTALA DA MU TRAŽI PARE! (FOTO)

Dok je neke priča nasmejala, većina reakcija bila je negativna

Objavljeno:

Dvadesetsedmogodišnji muškarac iz Hondurasa koji radi u SAD-u nedavno je pokušao da lažira sopstvenu smrt, kako bi pokušao da zaustavi ženu koja mu konstantno traži još novca.

Deni Gonzales rekao je novinarima da, otkako je ušao u brak pre dve godine, njegova supruga iz Hondurasa zvala ga je svake sedmice i žalila se da joj je poslao malo novca, te da joj treba još. U jednom trenu, bilo mu je previše, pa je smislio očajnički plan da je zaustavi. Naime, odlučio je da uveri ženu da je umro.

Međutim pri tome nije bio previše domišljat. Naime, poslao joj je fotografije iz kreveta, s vatom u nosu, uz poruku kako je umro od kombinacije raka i astme, piše Oddity Centra.

Ono na što nije računao je da će njegova žena fotografije odneti lokalnoj TV u Hondurasu, koja ih je zapravo prikazala na televiziji. Svi njegovi rođaci ubrzo su čuli o njegovoj smrti, a mnogi su, uključujući njegovu majku, bili skrhkani. Međutim,drugi su malo bolje pogledali fotografije i shvatili da na nekima izgleda kao da se smeje, a beli pokrivač kojim je pokriven – da je zapravo jastučnica.

Fotografije su postale viralne, a lokalni mediji pozabavili su se pričom. Nije im trebalo dugo da saznaju kako je 27-godišnjak živ i zdrav. Uz to, odmah je priznao da je sve lažirao te rekao kako ga je konstantno zanovetanje žene nateralo na očajnički potez.

“Žena bi me zvala svake sedmcie i tražila još novca. Svake subote zvala bi me i govorila koliko sam joj poslao i koliko joj još moram da pošaljem”, rekao je za HCH. “Ostatak nedelje – ni jedne jedine poruke. Nikad mi nije slala fotografije ni pitala me išta drugo. Tražila je i da joj šaljem mobilne, no već sam joj poslao šest komada i uvek bi me zvala i rekla da su joj ih ukrali”.

Dok je neke priča nasmejala, većina reakcija bila je negativna. Neki od članova porodice Denija su optužili da je “nezahvalan sin”, zbog toga što je vlastite roditelje naterao da pomisle kako je mrtav. Drugi su dodali kako je mogao pronaći manje traumatizujući način da saopšti supruzi da joj ne može više da joj šalje toliko novca.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/cafe.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.