OVA REKLAMA NA JUTJUBU JE BILA TOLIKO STRAŠNA, DA SU JE UKLONILI: Da li smete da je pogledate? (VIDEO)
Foto: Youtube printscreen

preplašila mnoge

OVA REKLAMA NA JUTJUBU JE BILA TOLIKO STRAŠNA, DA SU JE UKLONILI: Da li smete da je pogledate? (VIDEO)

Gledajte na svoju odgovornost!

Objavljeno:

Horor film "Opatica iz pakla" (The Nun) mnogi smatraju jednim od najstrašnijih novijih filmova, a autori ostvarenja su za promociju osmislili prestrašnu reklamu.

Naime, oni su osmislili zaista zastrašujuću Jutjub reklamu, koja se pojavljuje pre gledanja snimaka.

I uspeli su da prestrave ekipu na društvenim mrežama - i to dobro. Mini reklama na Jutjubu traje pet sekundi, (kako je ne biste mogli preskočiti opcijom "skip ad" koja je tajmirana da se pojavi nakon pet sekundi) pa je onima koji su je videli priuštila horor kakav verovatno ni sam film nije.

Reklama počinje upozorenjem za gledatelje da smanje zvuk na svom računaru nakon čega se u deliću sekunde pojavljuje scena iz filma popraćena jezivim kricima i lupanjem.

Pogledajte, ako smete:

I to bi bilo prihvatljivo da se reklama pojavljivala samo onim gledateljima koji su zainteresovani za horore ili koji na Jutjubu gledaju snimke sličnog sadržaja, no čini se da se reklama pojavljivala pre nekih sasvim drugačijih sadržaja pa je praktično terorisala nevine korisnike Jutjuba.

- UPOZORENJE! Ako na Jutjubu vidite reklamu sa znakom da smanjite zvuk i ničim drugim, to je 'jump scare' za novi horor The Nun. Preporučujem da odvratite pogled i smanjite zvuk, ako imate anksioznost ili se lako preplašite. Podelite za spašavanje života" - objavio je jedan tviteraš, a njegovo upozorenje podeljeno je više od 100 hiljada puta.

Stvar je otišla tako daleko da je reagovao i Jutjub, pa su nakon upozoravajućeg tvita uklonili spornu reklamu, a to su potvrdili za Gizmodo.

Ovo nije prvi put da se ljudi žale da je Jutjub prešao granicu reklamama pre snimaka, a slična situacija događala se i s reklamama za film Slender Man.

Ako u budućnosti ne želite videti ovakve jezive reklame na Jutjubu, jednostavno onemogućite kategoriju Horori u postavkama oglasa na Jutjubu.

Inače, "Opatica iz pakla" je spin-of jezivog horora Prizivanje zla (The Conjuring).

- Kad mlada redovnica u opatiji u Rumunskoj počini samoubistvo, Vatikan pošalje sveštenika mračne prošlosti i naučnika da istraže njenu smrt - stoji u opisu horora.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.