VIDEO KOJI SVI GLEDAJU IZNOVA: Ćerka ruskog repera POBESNELA, pa je uradila nešto što ga je ostavilo u NEVERICI! (VIDEO)
Foto: Printscreen/ Instagram/ timatiofficial

HIT!

VIDEO KOJI SVI GLEDAJU IZNOVA: Ćerka ruskog repera POBESNELA, pa je uradila nešto što ga je ostavilo u NEVERICI! (VIDEO)

Istetovirani reper nije mogao da veruje šta je njegova naslednica uradila

Objavljeno:

Sigurno vam se makar jednom desilo da se na ulici sudarite sa nekim ko gleda u telefon bez prestanka ili da sedite s nekim na kafi, a ta osoba stalno proverava telefon i ne obraća mnogo pažnju na vas. Upravo to je dosadilo četvorogodišnjoj Alisi, ćerki ruskog repera Timatija, pa mu se jednim potezom osvetila. Naime, kako bi skrenula tatinu pažnju po svaku cenu, ljutita devojčica mu je otela mobilni i bacila u more. Na snimku koji je poznati reper objavio na svom Instagram profilu, možemo da vidimo ljutu devojčicu koja prekida tatin razgovor, otima mu telefon i baca ga u more.

???

A post shared by Black Star (@timatiofficial) on

Istetovirani reper nije mogao da veruje šta je njegova naslednica uradila i u šoku je gledao kako mu telefon tone u more. Video je postao veoma popularan sa preko šest miliona pregleda, a kada ga je Timati podelio sa svojim pratiocima na Instagramu, svi šeruju. Neki su okrivili oca što ne obraća pažnju na dete, dok drugi misle da je video izrežiran.

Bonus video

Espreso intervju nedelje - Miloš Jovanović

(Espreso.co.rs/ Hayat.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.