PRE NEKI DAN SAM PRETUKLA MUŽA: Ova žena savetuje druge kako da se bore protiv NASILJA! Da li se slažete s njom?
Foto: Shuterstock

STOP NASILJU!

PRE NEKI DAN SAM PRETUKLA MUŽA: Ova žena savetuje druge kako da se bore protiv NASILJA! Da li se slažete s njom?

"U trenutku sam dobila neku snagu i skočila sam na njega, oborila ga i počela da ga udaram"

Objavljeno:

Ovih dana internetom kruži ispovest jedne žene koja je bila žrtva nasilja od strane svog muža. Ona je ispričala na koji način mu se suprotstavila.

- Neki dan sam pretukla muža, ubila sam hleb u njemu, baš onako kako muškarci udaraju žene tako sam ja njega jer sam sticajem okolnosti krupnija i jača od njega. Do sada je on mene nekoliko puta istukao, ali sam se bojala da se suprotstavim sve dok neki dan nije nešto govorio za svoju majku i krenuo da me udari.

U trenutku sam dobila neku snagu i skočila sam na njega, oborila ga i počela da ga udaram. Onda je počeo da me moli da prestanem, ali nisam prestajala nema gde ga nisam udarila. Kada sam prestala i ustala s njega, videla sam da sam mu razbila usnu, arkadu i da ima šljivu na oku.

Rekao mi je da nisam normalna žena i da treba da idem kod psihijatra, a kada oni udaraju žene to nema veze. E pa ne moze više ni tako. Savetovala bih sve žene: Neka se suprostave svom mužu jer dosta je bilo nasilja nad ženama neka i oni vide kako je kada se dobiju batine - ispričala je ova žena.

Da li se i vi slažete da se protiv nasilja treba boriti nasiljem?

Bonus video

Espreso intervju nedelje - Miloš Jovanović

(Espreso.co.rs/ Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.