OVOG MUŠKARCA IZBACILI SU SA BAZENA ZBOG KUPAĆIH GAĆA: Da li je vama OVO primereno za nošenje? (VIDEO)
Foto: Youtube printscreen

ponizili ga

OVOG MUŠKARCA IZBACILI SU SA BAZENA ZBOG KUPAĆIH GAĆA: Da li je vama OVO primereno za nošenje? (VIDEO)

Kad im je Donohju rekao da ga teraju samo zato što je gay, odgovorili su mu da to "nema veze s njegovim seksualnim preferencijama"

Objavljeno:

Kris Donohju doživeo je neprijatnost na bazenu u Las Vegasu.

On tvrdi da je izbačen s bazena jer su njegove kupaće gaće bile "previše gay".

Kris je partijao u subotu u klubu Encore Beach Club kad su mu prišli čuvari.

U tom trenu nosio je žute gaćice s potpisom Mr Tusk čija je cena 98 dolara , a čuvari su mu rekli ili da se obuče ili da ode.

- Naterali su me da odem s bazena jer sam nosio gaćice koje nisu 'u skladu s brendom koji je organizovao zabavu na bazenu. Drugim rečima, izbačen sam jer sam gay muškarac koji je nosio kupaći kostim koji je bio malo previše gay za Beach Club Encore Las Vegas - napisao je na Fejsbuku, a onda objavu obrisao. Doduše prekasno, jer ju je već preneo Huffington Post.

Na internet stranicama kluba stoji:

- Obucite se da impresionirate, bez široke odeće ili kratkih pantalona. Odeća za bazen je potrebna da biste ušli.

Pod odećom za bazen jasno misle kupaće kostime i gaćice, koje je Donohju i nosio.

Kako je ispričao, dok mu je upravitelj kluba objašnjavao da mora da ode, prišlo mu je između pet i sedam čuvara, zbog čega su ga svi na bazenu gledali.

- Nisam imao pojma da me neko može tako posramiti i poniziti. Nisam se godinama tako osećao - rekao je za Yahoo Lifestyle.

- Deset minuta pre nego što su me izbacili, pored mene su prošla dva muškarca koja su pokazivala prstom na mene i smejala se. Pustio sam da to prođe, navikao sam na takve stvari već. Mislio sam da nije bitno. Deset minuta kasnije izbačen sam s bazena, a jedan čuvar mi je rekao: 'Boli me briga što nosiš, drugi su se žalili' - ispričao je.

Kad im je Donohju rekao da ga teraju samo zato što je gay, odgovorili su mu da to "nema veze s njegovim seksualnim preferencijama". Ali on nije prvi koji optužuje klub za dvostruke standarde.

Huan Kasado izbačen je kad je hteo da uđe na plesni podijum usred bazena koji je namenjen ženama.

- Video sam tvoj post i samo sam hteo reći da sam i ja tamo doživeo diskriminaciju, ne zato što sam gay (iako jesam), nego zbog dvostrukih standarda za muškarce i žene - napisao je Donohju.

Iz kluba su poručili da su odsad kupaće gaćice dopuštene, ali i dalje su zabranjene "riskantni i nepristojni kupaći kostimi za muškarce i za žene".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.