RUSKINJA OKAČILA GOLI SELFI NA PROFIL MINISTARSTVA ODBRANE?! Mediji se kunu da je Šojgu crveneo zbog lepe Rosijane! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Facebook

SKANDalozno

RUSKINJA OKAČILA GOLI SELFI NA PROFIL MINISTARSTVA ODBRANE?! Mediji se kunu da je Šojgu crveneo zbog lepe Rosijane! (VIDEO)

Rusiju potresa skandal

Objavljeno:

Rusiju već danima potresa skandal jer je na službenom profilu Ministarstva odbrane na Instagramu osvanuo selfi gole devojke čije se lice ne vidi.

Slika je brzo uklonjena, ali naravno da su je videle hiljade ljudi, pa se ko plamen proširila po internetu.

Rosijana Markovskaja
Rosijana Markovskaja foto: preentsreen/ instagram/

Brojni mediji i korisnici društvenih mreža kao glavnu "osumnjičenu" navode 27-godišnju Rosijanu Markovskaju, lepu portparolku Ministarstva odbrane. Ta zgodna brineta, inače bivša novinarka, privukla je pažnju svetskih medija krajem prošle godine, kad je postavljena za portparolku ministarstva koje vodi harizmatični general Sergej Šojgu.

Rosijana je inače umela da mnogobrojne obožavatelje na Instagramu počasti izazovnim fotografijama, pa je zato sumnja pala baš na nju. Mediji se slažu da će biti zanimljivo videti kako će njen šef reagovati ako se ispostavi da je na golišavoj fotografiji bila baš ona.

Rosijana Markovskaja
Rosijana Markovskaja foto: preentscreen/facebook

Inače, u Rusiji se još prepričava kako se Rosijana direktno i neuvijeno nabacivala bokseru Roju Džounsu junioru kad je primao rusko državljanstvo. Otvoreno mu se preporučila da ga podučava ruskom jeziku, što je on glat prihvatio.

Bonus video

NIKAD DUBLJI DEKOLTE I GRUDI KOJE KIPE: Kija zapalila publiku, a od njenog poprsja ZAVRTEĆE vam se u glavi!

(Espreso.co.rs / Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.