NIJE PROŠLO NI GODINU DANA: Zbog njegovog pisma preminuloj supruzi svi su plakali, a sad ga pljuju kao najgoreg čoveka na svetu! RAZLOG JE ONA! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

BRZO SE OPORAVIO

NIJE PROŠLO NI GODINU DANA: Zbog njegovog pisma preminuloj supruzi svi su plakali, a sad ga pljuju kao najgoreg čoveka na svetu! RAZLOG JE ONA! (FOTO)

Njegova supruga je preminula od raka 16. juna prošle godine

Objavljeno: 17:23h

Udovac čija je dirljiva poruka preminuloj supruzi postala viralna i obišla svet, nakon osam meseci ponovno ljubi. Podsetimo, Britanac Džejk Kouts (33) izgubio je svoju Emu (31) nakon nekoliko meseci braka. Par je bio zajedno 16 godina, a upoznali su se još kao deca. Kada je Ema preminula od raka 16. juna prošle godine, Džejk je napisao dirljivo pismo:

"Iz svake svoje pore širila je pozitivnost, toliko zaraznu da je bilo nemoguće ne osećati se bolje kad ste pored nje. Doslovno je podizala atmosferu u svakoj prostoriji u koju bi ušla. Kažu da se pravo prijateljstvo ne meri time što osećaš prema nekome nego po tome kako neka osoba deluje na tvoj doživljaj samog sebe.

Ema je imala neverovatnu sposobnost da učini da se osećaš kao jedina osoba na ovom svetu. Bila je supruga kakvu bi ja ili bilo ko drugi mogao samo da poželi. Bila je zrak sunca koji greje moje lice. Što se mene tiče...osećam se krajnje izgubljeno i prazno bez nje".

Ipak, izgleda da se brzo oporavio. Već nekoliko meseci je u vezi s Dženom Selbi, a sada je odlučio da o tome i javno progovi.

Džejk Kouts i njegova nova devojka Džena Selbi
Džejk Kouts i njegova nova devojka Džena Selbi foto: Printscreen/Instagram

- Ema je želela da budem srećan. Htela je da upoznam nekoga i to mi je rekla - pojasnio je Džejk za Mirror što je prilično uznemirilo porodicu njegove pokojne supruge. Njena sestra Sofi Kolet rekla je kako bi ovo Emi slomilo srce.

- Nikad ne bih rekao ništa protiv njene porodice. Mislim da bi njima bilo teško da "progutaju" i da sam za godinu dana priznao da imam novu devojku - rekao je Džejk.

Samo nekoliko sati nakon objave njegovog intervjua, Sofi je na Instagramu objavila:

- Narcis se uvek prikazuje kao nevina žrtva. Vreme pokaže čovekovo pravo lice.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.