HRVAT JE DOŠAO U BORDEL I DAMA GA JE ODVELA U SOBU: Kad je počeo da se skida nastala je drama, a u epicentru svega je igračka!
Foto: EPA/Friedmann Vogel

Nije ni slutila

HRVAT JE DOŠAO U BORDEL I DAMA GA JE ODVELA U SOBU: Kad je počeo da se skida nastala je drama, a u epicentru svega je igračka!

Policija trenutno traga za njim

Objavljeno:

Nemačka policija traga za mladićem koji je napravio incident u bordelu u Minhenu. Kako navodi jedan tamošnji portal, reč je najverovatnije o Hrvatu. Portal pritom ne navodi nikakve pojedinosti koji bi ukazivali da je zaista reč o Hrvatu ili hrvatskom državljaninu, prenosi "Fenix magazin".

U svakom slučaju, incident se dogodio u četvrtak uveče u bordelu, gde je mladić je došao oko 1.15 sati nakon ponoći, pošto se dogovorio s 40-godišnjakinjom o uslovima pružanja usluge.

Za 15 minuta, trebao joj je platiti 50 evra. Mladić se složio i počeo da se skida. No, odjednom, izvukao je crni pištolj iz pantalona i uperio ga u ženu preteći joj.

Ona je uspela da mu izbije pištolj iz ruke, nakon čega je mladić pobegao. Iz susednih soba su videli kako je ušao u crni BMW Mini, u kojem ga je neko čekao. Potom su se zajedno odvezli u nepoznatom pravcu.

Žena je odmah pozvala policiju, ali na pištolju nije bilo nikakvih tragova. Ispostavilo se da je reč o igrački. Policija sada traga za mladićem za kojeg je navedeno da ima oko 25 godina, plavokos je i policija smatra kako se radi o Hrvatu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.