TO JE GORE OD NEVASPITANOG DERIŠTA! Devojčica (9) ismeva siromašne i hvali se bogatstvom na Instagramu, a to je skupo platila njena majka! (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube

BAHATA DEVOJČICA

TO JE GORE OD NEVASPITANOG DERIŠTA! Devojčica (9) ismeva siromašne i hvali se bogatstvom na Instagramu, a to je skupo platila njena majka! (VIDEO)

Lil nije baš najpristojnija devojčica na svetu

Objavljeno:

Lil Taj ima samo devet godina, a već je prava zvezda na Instagramu gde njen profil prati preko milion ljudi.

Problem je u tome što Lil nije baš najpristojnija devojčica na svetu. Njeni roditelji imaju puno novca, a ona obožava da snima video-klipove u kojima ismeva sirotinju, psuje i hvali se luksuzom u kojem živi.

- K*jo, upravo sam kupila "lamborgini", vi s*ronje ne možete da priuštite ovo s*anje. Imam samo devet godina, najmlađa sam influenserka veka, pose*em se na vas, glupu sirotinju. Šta ste vi napravili od svojih života? Samo ste siromašni i ljubomorni na mene - bio je njen nastup u jednom od video-snimka.

Međutim, jedan od tih snimaka je njenu majku Angelu Tian koštao posla.

Naime, Lil je snimila video u automobilu šefa svoje majke, nakon što ga je Angela zamolila da devojčica malo sedne u njegov "mercedes". Lil je, navodno bez majčine saglasnosti, u njemu snimila veoma prostački video i objavila ga na Instagramu.

NE PROPUSTITE

ZA JAK IMUNI SISTEM: Prirodni napitak koji jača organizam i čisti telo od toksina!

Zaljubila se u SVOG UČENIKA: Druga nastavnica joj je pomogla kako da ga odvuče u krevet, a na kraju je završila sa dvojicom istovremeno! (FOTO)

KRVAVO VEČE NA FESTIVALU: 10 ljudi ranjeno u Mančesteru posle pucnjave, od napadača ni traga, ni glasa!

Kad je šef saznao za to, nije bio nimalo impresioniran, pa je majka morala da podnese ostavku na poslu agenta za prodaju nekretnina.

Kako se kasnije ispostavilo, ovo nije jedini video koji je Lil snimila na račun maminog posla. U jednom videu devojčica hoda po stanu i hvali se navodno svojom dizajnerskom odećom i kupatilom koje košta više od nečije stanarine, ali se pokazalo da je stan jedan od onih koje je njena majka prodala.

Nakon incidenta, Lil se javno izvinila svima koje je uvredila i sporni video je obrisala sa društvenih mreža, ali broj njenih pratilaca je ipak drastično pao.

U vreme objave imala je dva miliona pratilaca.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.