Zaljubila se u SVOG UČENIKA: Druga nastavnica joj je pomogla kako da ga odvuče u krevet, a na kraju je završila sa dvojicom istovremeno! (FOTO)
Foto: BEAUFORT COUNTY SHERIFF'S OFFICE

Neverovatan sled događaja

Zaljubila se u SVOG UČENIKA: Druga nastavnica joj je pomogla kako da ga odvuče u krevet, a na kraju je završila sa dvojicom istovremeno! (FOTO)

Pre nego što se upustila u aferu pretraživala je da li je to ilegalno

Objavljeno: 10:51h

Briitni Vecel (28), učiteljica iz Amerike, uhapšena je jer je spavala sa dvojicom učenika. Ona je radila u školi Beteri Krik u Južnoj Karolini.

Pre nego što se upustila u aferu pretraživala je da li je to ilegalno. Budući da je u Južnoj Karolini na snazi zakon koji brani seks između nastavnika i učenika bez obzira na to da li su učenici dovoljno stari za pristanak, ona je odlučila da sačeka dok učenik kojoj joj se sviđao ne završi školu.

Međutim, ipak nije mogla da čeka, pa su ona i Akina Endrus koja je radila u istoj školi početkom aprila organizovale zabavu na koju su došla četiri mladića među kojima je bio i učenik koji se Vecelovoj sviđao.

One su im tom prilikom davale alkohol, da bi potom Britni spavala sa učenikom i njegovim drugarom. Iako obojica imaju 18 godina, njoj prema zakonu preti kazna. Nakon zabave jedan učitelj u školi je saznao šta se dogodilo i sve je prijavio nadležnim organima.

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.