PREVRNUĆE VAM SE ŽELUDAC OD PRIČE OVOG NEČOVEKA: Sveštenik silovao devojčicu (11) zato što mu je Sotona tako rekao?!
Foto: Profimedia/Ilustracija

U KUĆNOM PRITVORU?!

PREVRNUĆE VAM SE ŽELUDAC OD PRIČE OVOG NEČOVEKA: Sveštenik silovao devojčicu (11) zato što mu je Sotona tako rekao?!

Uprkos ozbiljnim optužbama, sveštenik tvrdi da nije kriv za to što se dogodilo

Objavljeno:

Katolički sveštenik koji je u Italiji optužen da je seksualno zlostavljao 11-godišnju devojčicu za čin je okrivio sotonu.

Paolo Glenzer, 70-godišnji italijanski sveštenik, uhapšen je prošlog meseca pod sumnjom da je zlostavljao devojčicu u autu nedaleko od Firence. Trenutno je u kućnom pritvoru, dok se istraga nastavlja.

Uprkos ozbiljnim optužbama, sveštenik tvrdi da nije kriv za to što se dogodilo. U intervjuu za italijanske novine ''Corriere Fiorrentino'' Glenzer je izjavio da ga je sotona namamio na seksualno zlostavljanje, ali i da je mislio da je devojčica mnogo starija nego što zaista jeste.

Izjavio je i da mu je ''veoma žao zbog toga što se dogodilo i da ga je đavo zavarao, pa se zbog toga upustio u zlostavljanje devojčice".

- Samo Bog mi može suditi. Pogrešio sam, priznajem - rekao je sveštenik pedofil u intervjuu i dodao da se "uzda u Isusa i Mariju" .

Sotonu je okrivio jer mu se devojčica "činila mnogo starija nego što jeste", izjavio je da je mislio da ima barem 15 godina, iako bi i tada to bilo seksualno iskorišćavanje deteta, s obzirom na starosnu granicu od 16 godina za pristanak na seksualne odnose, a ovde se još radi o svešteniku koji je na najodvratniji mogući način iskoristio autoritet i poverenje deteta.

Neverovatno, ali sveštenik koji daje ovakve izjave nakon što je zlostavljao 11-godišnju devojčicu (i priznaje to) i dalje je samo u kućnom pritvoru.

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.