NJEGOVA KOŽA PUCA POD MOJIM RUKAMA! Ova majka ne može da zagrli svoje dete: Svaki put kad ga dodirne nastaju OVE MUKE! (FOTO)
Foto: Printscreen/Društvene mreže

DA VAM SRCE PUKNE

NJEGOVA KOŽA PUCA POD MOJIM RUKAMA! Ova majka ne može da zagrli svoje dete: Svaki put kad ga dodirne nastaju OVE MUKE! (FOTO)

Doktori su morali da nauče Danijelu i njenog muža Ričarda kako da drže svoju bebu a da je ne povrede

Objavljeno:

Majka Danijel Brejn, ima sina Antonija, koji pati od retkog poremećaja usled čega mu koža puca pri svakom dodiru.

“Na koži mu se stvaraju plikovi i otvorene rane koje teško zarastaju, ali bez obzira na svu patnju, Antoni je stalno nasmejan” kaže majka.

Danijel Brejn iz Velike Britanije, nakon devet meseci trudnoće, jedva je čekala da zagrli svog sina. Međutim, njen sin Entoni rođen je sa retkim poremećajem epidermolisis bulosa od koje mu je koža jako osetljiva i od koje mu se čak i na najmanji dodir na koži stvaraju plikovi i otvorene rane.

Doktori su morali da nauče Danijelu i njenog muža Ričarda kako da drže svoju bebu a da je ne povrede.

– Postoje delovi tela za koje smemo da ga uhvatimo, podignemo ali sa pamučnim rukavicama. Njegova koža puca pod mojim rukama, strašno mi je to da gledam. Nikada neću moći da zagrlim svoje dete, uvek moramo da pazimo da ga ne povredimo – rekla je majka.

Njen sin ima teško oboljenje
Njen sin ima teško oboljenje foto: Printscreen/Društvene mreže

– Njegove ruke su pune rana. Čak i on sam kada se za nešto uhvati, povredi se –dodala je očajna majka.

Entoni ima predispozicije za rak kože, a roditelji su već sada počeli da sakupljaju novac kako bi, u slučaju da se pronađe lek, mogli da plate operaciju.

– Njegove rane su stvarno strašne, to su plikovi koji pucaju, ima ih i u ustima pa mu je jako teško da jede – kaže majka i dodaje da je, bez obzira na sve, Antoni stalno nasmejan.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.